Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 9:15:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dobro jutro Pa jutro tudi tebi.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 10:29:12
|
|
|
|
Mushroom
|
Pozdravljene! Tiste, ki ste bile na 3D UZ, kam ste šle? Kam se najbolj splača it? Je bila katera na 3D v ZD Adolfa Drolca ali v porodnišnici samoplačniško (se to sploh da??)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 11:20:12
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mushroom Pozdravljene! Tiste, ki ste bile na 3D UZ, kam ste šle? Kam se najbolj splača it? Je bila katera na 3D v ZD Adolfa Drolca ali v porodnišnici samoplačniško (se to sploh da??) Jaz sem bila pri dr. Lukmanu na Ptuju. Je bilo res super. Je naredil kar nekaj slikic pa filmček. V porodnišnici vem, da ga imajo, ker so mi ga delali, ko sem bila hospitalizirana, ampak ne vem če se sploh da it samoplačniško ali ga uporabljajo samo za diagnostiko, če so kakšne težave.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 12:24:21
|
|
|
|
ly117
|
Mushroom žal jaz ti ne morem pomagat.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 13:31:27
|
|
|
|
ly117
|
Kosilo pospravljeno v želočku, otrok na tleh z keksom in posluša Glasbene spomine z Borisom Kopitarjem , ata pa mogo it delat . Zdaj še pa grem pospravit oz. umit posodo, po pa bomo vidli kaj še bo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 13:55:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mushroom žal jaz ti ne morem pomagat. jaz tudi ne
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 13:55:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botrca kdaj si te fotoaparat namontirala na mojo steno?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 13:57:14
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa čakam mojega da pride domov, ker je šel mojemu svaku pomagat tapete dol dat v stanovanju. Kosilo imam kuhano, Jan je pa že prej jedel in zdaj sladko spi že pol ure. Ko se najeva, se mu pridruživa .
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 14:42:21
|
|
|
|
arabela*
|
Raport... dopoldne bili v mestu, trgovini,pa v milerju..nakupili dietne izdelke in še ostalo.... sedaj se najedli,M počiva,jaz pa se grem z gospo matematiko družit Kuhala sem bel riž s porom in koruzo in kurjim mesekom..pa zelena solata in rkola...za otroke......midv asva pa še nekaj malega imela zraven
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 14:53:47
|
|
|
|
sami0804
|
Raport......ni raporta . Že od ranega jutra sta v mojih mislih Dadaegon in njen angelček Gašper. Zaman so bile vse molitve,vso upanje in pikapoke...zaman je bil njegov boj vse te mesece... Ah,nimam besed,življenje je včasih tako kruto
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 15:11:27
|
|
|
|
koala
|
sami sem podobne volje, kar zjokal sem se ko sem prebrala. Pa tako se je boril revež
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 15:45:54
|
|
|
|
sami0804
|
Ja,grozno.Celi dan sem že . Posoda nepomita,stanovanje razmetano,pa še sama sem z malima celi dan.Vse kaj začnem delat ostane nedokončano.Rada bi jim povedala,da niso sami,da mislim na njih,pa se mi nobena stvar ne zdi prava.Vedno odpovem v takih trenutkih...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 19:52:32
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 20:22:28
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Enako
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 21:01:08
|
|
|
|
tasa_m
|
čer. Ja, sem bila spet na nedonošenčkih in kar jočem . Sploh se ne zavedamo, kako smo lahko srečni, da je z našimi malčki vse OK. In stalno hočemo še nekaj več. Sploh nimam besed za dadaegon
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 21:02:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čer. Ja, sem bila spet na nedonošenčkih in kar jočem . Sploh se ne zavedamo, kako smo lahko srečni, da je z našimi malčki vse OK. In stalno hočemo še nekaj več. Sploh nimam besed za dadaegon se strinjam...ne morem verjet...sem bila ful šokirana...joj zakaj je svet tako krut in vzame nekaj najlepšega...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 21:03:10
|
|
|
|
ly117
|
Danes bo tu gor spet gužva. Drugač pa L pravkar zaspal jaz pa gledam film na POP TV.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 21:14:19
|
|
|
|
ly117
|
Tasa in botrca se popolnoma strinjam z vama.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 21:16:47
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz pa gledam DSDS :) no, oba gledava. V ponedeljek dobim že avto nazaj jupi jeee, se mi zdi da ga ponavadi sploh ne potrebujem, a zdaj ko ga nismo imeli pa bi ga nujno rabla, ker te bi danes šle v ZOO v Lj., zdaj pa nisma mogli it in sva zato šle v Ljudski vrt (umetna trava) na fuzbal, gledat kak so naši popušli Drugače pa nič novega, upam, da bo današnja noč boljša kot včerajšna. kako ste ostale?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 21:44:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m in sva zato šle v Ljudski vrt (umetna trava) na fuzbal, gledat kak so naši popušli kako ste ostale? Oglasla bi sew pri meni in bi se imele super. Zakaj pa nista imele avta? Jaz pa po starem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 21:45:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Oglasla bi sew pri meni in bi se imele super. Zakaj pa nista imele avta? Jaz pa po starem. sem imela mami zraven Avto sva dala na servis ker sva imela 100.000 km.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 21:48:08
|
|
|
|
ly117
|
Gospodična tasa bi mi prosim odgovorili na moj ZS, ki sem ti ga poslala pred 2 dnevoma.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 21:53:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Oglasla bi sew pri meni in bi se imele super. Zakaj pa nista imele avta? Jaz pa po starem. sem imela mami zraven Avto sva dala na servis ker sva imela 100.000 km. Aha, hvala. Pa nič hudega, če je bila mami zraven. Je nebi pustla pred vrati.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 21:55:47
|
|
|
|
tasa_m
|
Ly če pa sem ti odgovorila že pred 2 dnevoma Nisi dobila?? Bom še enkrat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.4.2010 21:58:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly če pa sem ti odgovorila že pred 2 dnevoma Nisi dobila?? Bom še enkrat Nič nisem dobila.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.