tok sem jezna... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

tinatona -> tok sem jezna... (6.7.2005 11:44:11)

Ja sej je res vedno tko. dobrota je sirota. pa una Osel gre sam enkrat na led... Zdej pa ne vem a sem sam jest tolk glupa da grem večkrat na led...

Anonimen -> tok sem jezna... (6.7.2005 11:45:35)

tud jaz sem še vedno tako neumna, da zmeraj pomagam, pa že stokrat sem si rekla, da je dost, pa jaz težko rečem ne, poj mi je pa žal.

Saj veste kako pravijo, da pri denarju se pa vse neha. Tud jaz mam kakšno prjateljico, ki mi je še kaj dolžna. Prej je zmeraj imela čas, ko pa sem ji posodila denar, res da ni prov vlik znesek, se me je pa začela izogibati, pa na obiske ni več hodila...

smrka -> tok sem jezna... (6.7.2005 12:13:13)

zdaj vsaj vidis kdo ti je prijatelj.

Anonimen -> tok sem jezna... (6.7.2005 12:30:31)

Tole z napotnicami je mal tko tko. Zlo težko kdo da kaj.
Sploh, če je potem zaslužka preveč. Sestra je lani dala fantu napotnico, da so si iz firme izplačal pač neko vsoto, potem so nas pri odmeri dohodnine in temu *** preverjali in voila, mami bo zgubla otroški dodatek ( noa ja, re spa je, da zdej une dve skoz delata prek študenta in da bosta mele preveč zaslužka). Jst ''revež'' pa ostanem brez vsega .. k me nben noče za varuško:zmeden:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.7.2005 12:57:02)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

barbaw -> tok sem jezna... (6.7.2005 13:01:51)

Jaz tudi žal ne poznam nobenga več, saj so vsi ali nehali ali končali študij. Na tisti firmi, ko sem jaz delala preden sem šla na porodniško, pa še v nekaj drugih, so dali zaslužek na dve napotnici, pa je bilo vsem zadoščeno. Volk sit, koza cela. Upam, da ti bo kdo pomagal. Jas sem imela vedno to srečo, da sem pomagala in so tudi meni potem pomagal.

LP

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.7.2005 13:03:37)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

dory -> tok sem jezna... (6.7.2005 13:06:13)

poznam jih kar nekaj...pa imajo dostope pa tud prekoracil ne bi nc...mah sej bo ze vzrtala...

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]