|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJE
6.7.2005 7:09:17   
sky
Pozdravljene:rozica:!
Jaz sem še tukaj. Me en dan ni blizu računalnika, pa cela "štala":)-! Sem imela včeraj "kao pregled": G:"Kak smo? A smo v redu? Potem se pa vidimo čez en teden, pa bomo takrat delali UZ." in to je bilo to. Ma nisem bila eno minuto notri:(:(:(. Mi je vso voljo pobralo:grrr:!
Drugače pa berem, da se julijkam že na veliko dogaja:bravo::bravo::bravo:!
Mislim, da je Meceno rodila včeraj. Sem danes Večer "sčekirala", pa upam, da se ne motim (in da ne bo jezna, če vam sporočim), da je, kot vse kaže, rodila punčko (3040 g in 50 cm).:bravo::bravo::bravo: Čestitke mladi mamici:rozica::rozica::rozica:!
Me pa bomo še malo počakale....:(.
LP,Saša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJE
6.7.2005 7:15:40   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Čestitke, Meceno! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Pa za malo punčko tudi! :bravo::bravo::bravo::bravo:

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJE
6.7.2005 8:15:49   
CIPRESA
ČESTITKE :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

No pa je še ena julijka rešena in v dveh kosih. A ni blo rečeno da bo fantek?????

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJE
6.7.2005 8:29:59   
LONA13
Dobro jutro punce,

dons sm pa tud jest bolj zgodna. Morm flaško nest v laboratorij (urin) :)-:)-:)-:)-.
Teh laboratorijev mam povh kufer za cel življenje!!!
Čestitke Meceno!!! :rozica::rozica::sloncek::sloncek:

A kera ve, če je pupa že doma!
Pr men še čist nč ne kaže, da bomo šli v Rim:)-. Me je včeri vse bolel, dons se pa trenutno počutm ko da bi šla lahko en maraton odtečt. Pomoje bo čez rok tko kot pravljica, bom mogla počas trakec zamenjat.

No jest odhajam, pa se beremo ko pridem domov!
Lp, Lona

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJE
6.7.2005 9:16:40   
PBJ
Oj, punce, mene je ponoči tako zvijalo, da sem že mislila, da bo šlo zares, proti jutri pa se je bolj ali manj umirilo.Noč ima svojo moč.:( Sedaj me še tudi po malem zvija, ne vem, kdaj bo tisto ta pravo. Upam, da ne bomo čakali predolgo. Točno 7 dni še imam do pdp-ja.

Ja, čestitke Meceno. Sem jaz tudi preverila v Večer in res ima punčko:bravo::bravo:.

Držite se in se beremo.

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJE
6.7.2005 9:26:28   
Anhelo2

Halo!

Pri meni se tudi še nič ne dogaja. Mene pa zjutraj vedno vse boli od obračanja ponoči. Najbolj pa celi trebuh.
A vas bauhi tudi tak strašno srbi, jaz se bom do krvi razkrampala. Sem mislila, da bo se kaka strija pojavila, pa mislim, da me ne srbi zaradi tega.

Drugače pa pač čakamo, da bo kaj!!!

LP

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJE
6.7.2005 9:27:39   
Anhelo2

Aja, pa jaz sem tudi preverila v Večeru tak, da imaš kar prav Sky glede Meceno. TOREJ NE BO ANŽE :). ČESTITKE MECENO :bravo::rozica:

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJE
6.7.2005 9:28:08   
LONA13
No sm že nazaj,

dons sm ugotovila, da se mi ne da več sama z avto vozit! joj kok sm lena.
Grem mal pojest pa rebus v Slo, novicah rešt - če mi bo ratal!!!

Imejte se lepo!

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJE
6.7.2005 9:32:34   
Emanuelle
Mene pa zob boooooooli :( :( :( Sem že od 4-ih zjutraj pokonci, pa še moja zobozdravnica je na dopustu in bom mogla k enemu drugume, pa še na hrbtu full težko ležim, kom bi vsaj šla v porodnišnico takrat ko moram k zobarju :)- :)-
Meceno :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
(sem pogledala na seznam nosečk in je zraven njenega vpisa roza črtica).
Danes grem še po kopijo poročnega lista - a lahko verjamete, da sem ga usjala in se tudi približno ne spomnim zakaj bi ga sploh rabila?????, da sem ga vzela iz mape :zmeden2::zmeden:
Nič, še malo pa greeeeemo!

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJE
6.7.2005 9:57:28   
LONA13
Še mal pa nas bo po vsej strani dovolj.
Valentina - kolk vode ti je pa odtekl (tko količinsko me zanima). Kaj pa potem v porodnišnci naprej nardijo!

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJE
6.7.2005 10:11:49   
Talči
Hura za Meceno :bravo::bravo::bravo:!
Čez kakšen teden bi si tudi jaz želela biti na njenem mestu...
Naslednji pregled imam 12.7. - zadnji pri mojem G, ker potem gre na dopust in se bom verjetno hodila kazat kar v MB bolnico. Razen, če se med tem ne bo že kaj zgodilo :zmeden: (ne bi imela nič proti:)).
To noč sem odlično spala. Moj :love: je še sredi noči štrihal otroško sobo, tako da jaz danes lahko lepo počistim, potem pa bomo še previjalno zmontirali, zvečer še cotice operem, pa smo pripravljeni!
Vreme je prizanesljivo, tako da nogice ne trpijo preveč.
Uživajte drage moje julijke, koliko vas pač še je...
LP
Talči

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJE
6.7.2005 10:19:28   
LONA13
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
mlaj me daje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJE
6.7.2005 10:50:10   
Pia73
Evo še mene,... :kuza::kuza::kuza:

:bravo::bravo::bravo: za Maceno, tole je bilo pa res hitro, PDP je imela pa 20.07., pa še na Hvar bi šla, če ji G ne bi odsvetovala,... škoda edino, da :duda: ni kakšen dan počakal, če je hotel biti :love: zraven! Ampak vseeno ČESTITKE!!! :bravo::bravo::bravo:

A veste katera se že dolgo ni javila: Dari. Pa se je prej kar redno javljala.

Mene pa nič ne šraufa,... me pa bolijo medenične kosti, če narobe stopim pa sploh. Samo jaz bom julijke zapustila med zadnjimi,.... Pregled pa imam spet v petek.

Aja, ena je spraševala koliko vode ti odteče,... To je tako težko rečit, saj veš, če se ti kozarec z 1 dcl vode polije po mizi, vode ni veliko, pa je vse moktro,... Meni je prvič voda odtekla, pa sem imela moker cel spodnji del pižame, pa sem se vstala pa šla proti kopalnici pa je bila kar sled za mano, pa do porodnišnice sem imela totalno mokra dva ali tri vložke (velike) pa malo hlače, pa je še kar teklo,.... Pol pa te v porodnišnici najprej čaka papirnata vojna (nihče me ni vprašal za poročni list) pa potem CTG, pab klistir, pa tuš, pa pregled, pa britje,..... pol pa hop v porodno,....

Sem danes ponoči med mojim večkratnim obiskovanjem WC-ja ravno razmišljala kako bi bilo iti rodit. Ne vem, nekako se mi je zdelo, da bi bilo najbolje, če bi se mi to zgodilo ponoči,... Pol sem pa razmišljala, pa sina zbudit,pa,.... Samo popoldne sva s sinom tudi sama,..... bog ve kako se bo tole speljalo,...prvič mi ni bilo potrebno o tem razmišljat,... pa en dan, ko sva šla iz vrtca (ga imamo 50 m od doma) sem razmišljala kaj bi bilo, če bi mi voda odtekla po poti,.... ali bi šla gor po torbo ali ne,... No, živi bili pa videli,....

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 37t 5/7

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJE
6.7.2005 11:00:17   
LONA13
Pia hvala za izčrpno poročilo.

Sem glih včerej razmišljala, da bi najraj vidla da mi doma odteče voda in da lepo grem. Ker tisti popadki se bodo tolk vlekl doma, jest bom pa že vsa nestrpna, da bomo končno lokacijo zamenjala.

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJE
6.7.2005 11:11:20   
Pia73
Meni se tudi zdi, da je najbloje, da voda odteče, tako vsaj veš, da je čas, da greš. Kaj pa vem, kolikor sebe poznam ne bom čakala predolgo doma, tam pa tudi ne bi rada,.... :kuza:

Ko je moja sestra rodila prvega otroka je zraven nje ležala gospa, ki je rodila 3. otroka kar pred blokom. Je res, da je šlo za tretjega otroka ampak nikoli ne veš,... Jaz verjetno ne bom upala predolgo čakati,,... :zmeden2:

Sicer pa sem že 1x napisala pa bom še enkrat, veliko punc je strah, da bi jim voda odtakla nekje zunaj, ampak jaz res še nisem slišala za čisto nobeno, ki bi ji voda odtekla kje drugje kot doma,....

Nekaj mi še povejte, ali ste že prekuhale dude ipd.?

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJE
6.7.2005 11:25:23   
lana 5
Jurto julike, jaz sem še kar doma, čeprav so mi napovedovali da se bo kaj zgodilo, danes ponoči. Pa nažalost nič. Spala sem ko:angel:.
No mislim pa, da vas bom jutri zapustila. Namreč imam pregledi in se bodo odločali če mi sprožijo porod.

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJE
6.7.2005 11:30:09   
LONA13
Voda baje najrajš odteče proti večeru al pa ponoč.
Je že narava tko poskrbela, da je prov.
Dobr da si me spomnla na dudo, sm čist pozabila, da bi blo dobr da jo s sabo vzamem v porodnišnico.

Sej kakšnim ženskam pa pred nobenim porodom ne odteče voda. Velik jih poznam-posebej starejše generacije-da jim ni voda odtekla. Moji mami (trije smo) ni niti pr enmu! Še popadkov je mela tolk mal, da je šla bl za vsak slučaj v porodnišnco pogledat! Pa še vsi trije smo bli čez rok! Pomoje bom jest tud!

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   JULIJE
6.7.2005 11:33:01   
CIPRESA
Lana si kar srečka lahko boš vsaj prej v 9nebesa9nebesa9nebesa, me pa še kar čakamo, pa danes imam še zraven en pekoč občutek polek špikanja tam spodaj nevem kaj naj bi to blo??? To je kar noro, mislim da bo v druge lažje ker bom vsaj vedla al je to to al ne, ker tole ugibanje, pa vsak dan te neki nivga špika pa boli.... je kar mučno.

Jaz še nisem tega prekugala. Moram prekuhat dudo, pa obe flaški (eno za čaj in eno za mleko) pa zraven še nastavke(dude) ki pašejo zraven. Kako se že to naredi??? V vroč krop za kolk časa???

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   JULIJE
6.7.2005 11:40:24   
Talči
Jaz tudi nisem še nič prekuhala. Sem si pa kupila sterilizator na paro. Potem dam umite dude in flaške samo noter in vklopim?
Ampak razmišljam, kam naj jih potem pospravim, da bodo ostale sterilne, če bodo npr. še 2 ali 3 tedne morale čakati na uporabo? Naj jih pustim kar v sterilizatorju ali kaj?
Pa če dam na dudo pokrovček in jo zraven vzamem v torbi za porodnišnico, bo takrat, ko jo bomo potrebovali, še sterilna?
To me že dalj časa muči, dobro, da ste omenile... Naj mi prosim katera pove kako to gre, če ima s tem izkušnje.
LP
Talči

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   JULIJE
6.7.2005 11:42:37   
pika_b
Pozdravljene julije!
Jaz sem še tudi ena tistih :nosecka:, ki bom morala počakati do konca julija.
Sicer pa je :love: danes ponoči odšel v tujino, tako, da upam, da pred ponedeljkom, ko se vrne :love: ne bo naš :duda: si želel prijokati na svet.

Sicer pa v petek pregled in bomo takoj videli kakšno je stanje, do takrat pa malce previdnosti, da ne bomo kaj prehitvali.

Čestitke Maceno :bravo::bravo::bravo::bravo:. To je pa bilo hitro. Prijetno počutje mamici in :roza:.

Vsem julijkam, kar nas je še ostalo pa želim lep in prijeten dan! ;)

Lp,Pika_b :rozica::rozica:

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   JULIJE
6.7.2005 11:43:06   
CIPRESA
Talči kje si pa to kupila in kolk to stane sterilizator????

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   JULIJE
6.7.2005 11:58:38   
LONA13
tud mene zanima?

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   JULIJE
6.7.2005 12:18:00   
Rabarbara
Evo, še jaz se oglašam. Sem bila prejle v Arielu,
en malo boljši (digitalni)od Aventa stane 23.000, en bolj osnovni pa je mislim da okrog 10.000.
Grelec je pa 12.000.
Glede prekuhavanja Cipresa: ne smeš dati v vrelo vodo, ampak v hladno in potem ko zavre pustiš še tri minutke da povre.
Jaz zaenkrat ne bom kupovala strilizatorja, ker nameravam polno dojiti, za dudke in kakšno flaško je pa dovolj če jo sama prekuham. Če pa ne bo dojenje steklo bomo pa verjetno nabavili sterilizator in vse ostalo...
Grem nekaj pojest, čao.

LP, Rabarbara

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   JULIJE
6.7.2005 12:50:24   
Talči
Hoj,
parni sterilizator sem kupila v TOYSRUS, njihovo znamko (Bruin) za 29,90 EUR. Imajo seveda tudi druge znamke in druge cene. Meni se zdi ta čisto v redu. Sem iskala zdaj po njihovi strani, če bi lahko zalepila link, pa ga nisem našla. V njihovem predstavitvenem katalogu izdelkov pa ga imajo.
LP
Talči

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   JULIJE
6.7.2005 13:11:00   
pravljica
porčičana, jst pa kot da sploh ne mislim rodit...spala sem kot 9nebesa do 12.30 pa še to me je malečka zbudila - je na počitnicah in vsak dan kliče, če sem že v bolnici in naj že enkrat grem, pa zakaj še nisem šla itd itd
mene pa nič ne špika, nič ne boli, nič ne teče :(
kaj si naj jutri izmislim, da bi rodila :zmeden2: včeraj v porodnišnici me niso nič pregledali, tako da nič ne vem, kako so stvari tam spodaj...ctg je bil uredu in "vidimo se v petek"...halo?! če ne bo nič, grem jutri zjutraj tja in povem, da ne naštejem dovolj gibov (za kar sploh nisem sigurna, ker je res mirno vse skupaj tam notri); tu pa tam se nežno premakne, če ga pritisnem tudi reagira, včasih ga kolca...ampak to ni več to kar je bilo...bom kar šla in povedala, mogoče pa le rodim na "moj" datum 7.7. ;)

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?