Pia73
|
Evo še mene,... :kuza::kuza::kuza: :bravo::bravo::bravo: za Maceno, tole je bilo pa res hitro, PDP je imela pa 20.07., pa še na Hvar bi šla, če ji G ne bi odsvetovala,... škoda edino, da :duda: ni kakšen dan počakal, če je hotel biti :love: zraven! Ampak vseeno ČESTITKE!!! :bravo::bravo::bravo: A veste katera se že dolgo ni javila: Dari. Pa se je prej kar redno javljala. Mene pa nič ne šraufa,... me pa bolijo medenične kosti, če narobe stopim pa sploh. Samo jaz bom julijke zapustila med zadnjimi,.... Pregled pa imam spet v petek. Aja, ena je spraševala koliko vode ti odteče,... To je tako težko rečit, saj veš, če se ti kozarec z 1 dcl vode polije po mizi, vode ni veliko, pa je vse moktro,... Meni je prvič voda odtekla, pa sem imela moker cel spodnji del pižame, pa sem se vstala pa šla proti kopalnici pa je bila kar sled za mano, pa do porodnišnice sem imela totalno mokra dva ali tri vložke (velike) pa malo hlače, pa je še kar teklo,.... Pol pa te v porodnišnici najprej čaka papirnata vojna (nihče me ni vprašal za poročni list) pa potem CTG, pab klistir, pa tuš, pa pregled, pa britje,..... pol pa hop v porodno,.... Sem danes ponoči med mojim večkratnim obiskovanjem WC-ja ravno razmišljala kako bi bilo iti rodit. Ne vem, nekako se mi je zdelo, da bi bilo najbolje, če bi se mi to zgodilo ponoči,... Pol sem pa razmišljala, pa sina zbudit,pa,.... Samo popoldne sva s sinom tudi sama,..... bog ve kako se bo tole speljalo,...prvič mi ni bilo potrebno o tem razmišljat,... pa en dan, ko sva šla iz vrtca (ga imamo 50 m od doma) sem razmišljala kaj bi bilo, če bi mi voda odtekla po poti,.... ali bi šla gor po torbo ali ne,... No, živi bili pa videli,.... LP :nosecka: Pia73 in :duda: 37t 5/7
|