Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: za tiste ki uporabljate aptamil vprašanje 11.3.2010 16:24:57
|
|
|
|
mayamaya
|
nam čisto normalno teče iz cuclja, pa imamo še vedno samo une začetne cuclje 0+, ki imajo samo eno luknjico. z unimi na tri luknijice se kar davi, ker preveč teče . kaj pa vem? a pretreseš dovolj? ker jaz kar dobro stresam to, da se kar fajn speni
|
|
RE: za tiste ki uporabljate aptamil vprašanje 11.3.2010 20:05:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya nam čisto normalno teče iz cuclja, pa imamo še vedno samo une začetne cuclje 0+, ki imajo samo eno luknjico. z unimi na tri luknijice se kar davi, ker preveč teče . kaj pa vem? a pretreseš dovolj? ker jaz kar dobro stresam to, da se kar fajn speni a ti Aptamil kupuješ v Mullerju? ja ne vem mislim da dovolj pretresem, tudi temperatura je bila taka kot piše na embalaži.. men so se pa kristalčki delal in tamala se je res morala zelooo potruditi da je teklo..
|
|
|
|
RE: za tiste ki uporabljate aptamil vprašanje 11.3.2010 20:16:04
|
|
|
|
manna
|
Tudi jaz sem opazila da je aptamil iz mullerja gostejši, zato smo pač zamenjali cucelj. Zdaj imamo od aventa številko 2 ali 3, pri številki 3 kar hitro teče, ampak tamala vseeno lepo pije, še posebej če je res lačna. Milumil je pa enako gost (morda še bolj kot aptamil iz mullerja), ne glede na to ali je kupljen v mullerju ali kje drugje.
|
|
|
|
RE: za tiste ki uporabljate aptamil vprašanje 11.3.2010 20:25:07
|
|
|
|
metka_zone
|
Malo mimo in sicer koliko pa daste za Aptamil Imunofortis 1 ?Jaz ga sicer kupujem v Tušu za cca14,65€, sem pa slišala,da se ga da dobiti še ceneje.V lekarni je namreč enkrat 17,78€,drugič pa 21,10€...
|
|
|
|
RE: za tiste ki uporabljate aptamil vprašanje 16.3.2010 22:37:11
|
|
|
|
mayamaya
|
aptamil 1 je v mullerju 12,99 €. mislim tudi, da je ta najcenejši.
|
|
RE: za tiste ki uporabljate aptamil vprašanje 26.3.2010 17:07:58
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem dala v lekarni za aptamil imunofortis 1 8€ en koteden nazaj...ne vem zakaj je drugje dražji?
|
|
|
|
RE: za tiste ki uporabljate aptamil vprašanje 26.3.2010 17:22:41
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso mah obstaja Apt. PRE (za nedonošenčke in otroke z nizko porodno težo)kje si pa to prebrala?pravilno se mu rece Premature.To je mleko za nedonosencke.PRE je popolnoma nekaj drugega.Sicer ga nikjer sploh ne prodajajo,razen v müllerju. Apt. Immunofortis 1, 2, 3 (navaden) Apt. comformil 1, 2 (3?) (za prebavo) Apt. Comfort (za prebavo) Apt. HA 1, 2 (3?) (za otroke nagnjene k alergijam) Apt. ADC (za alergike na kravje mleko) Apt, Pregomin ( za alergike na kravje mleko in sojo) Apt. LF (Lactose free) Apt. AR 1, 2 (3?) (anti refluks) A sem še kaj pozabla?
|
|
RE: za tiste ki uporabljate aptamil vprašanje 26.3.2010 17:25:23
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
tudi jaz uporabljam aptamil, smo že na 2.... uporabljala sem oranžne barve, ker naj bi bil lažje prebavljiv, ampak ko niso imeli oranžne, sem kupila tudi modro, in ni bilo problemov..... nisem kaj dosti komplicirala.... kupujem pa v mullerju, včasih pa grem tudi prek v avstrijo, v bipo, ko majo akcije, se v avstriji da dobit tudi za 10 eur... v mullerju pa stane 12,99.... kupujem pa pakiranje po 800 g, ki se zapre, da se ne zlufta... oni aptamil z špara tudi nam ni pasal, saj je mali zelo polival po njem..... nevem, mogoče pa res ne delajo po istem receptu... mamo nukovo dudo, cucelj sem zamenjala za 2, pa kar lepo teče.... se mali nič ne pritožuje...
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?