kako resno se držite (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

žiža -> kako resno se držite (5.7.2005 22:42:50)

... navodil raznih terapevtov, pediatrov in drugih vsevedov, ki tako zelo vedo kaj vse je škodljivo, nevarno in ne vem kaj še vse.
Meni gre vse skupaj počas že mal na bruhanje. škodljivo je sonce, škodljive so vse zaščitne kreme z s faktorjem nižje kot 30, škodljivi so celo šotorčki in razne tende, pa bazeni, pa morje, pa.....
Pa sej menda imamo svojo pamet. Pa do sedaj so kr u redu ljudje shajali z njo, kr na enkart pa za en sam dopust rabiš en kup strokovnjakov.
Sej jaz ne rečem, da določeni otroci ne potrebujejo posebne nege, ampak od viška pa res glava boli. In če je kej škodljivo pa nevarno je pa glavobol zih, pa tole moje razburjanje tud a ne?
sej zdej grem raj kr spat, nočko :muca:

Ro-La -> kako resno se držite (5.7.2005 22:46:59)

delam po občutku;)

spacey -> kako resno se držite (5.7.2005 22:55:04)

Poslušam svoje telo.

Wahoo RR -> kako resno se držite (5.7.2005 22:57:49)

odvisno za katero stvar gre...če je kaj resnega, jih seveda poslušam...
sem imela neke resne zdravstvene probleme...in če jih ne bi upoštevala, se mi ne bi dobr godil...

drugače pa tudi jaz delam tako kot milsim da je prav, po občutku...

dory -> kako resno se držite (6.7.2005 6:43:50)

jst delam po obcutku...

puncica -> kako resno se držite (6.7.2005 7:42:43)

tako kot je ena rekla delam po občutku, včasih celo mal pretiravam, a da bi striktno poslušala vse kar okol mene govorijo, ja sej bi mogla tamalo dat v karanteno:zmeden2:

Anonimen -> kako resno se držite (6.7.2005 8:08:17)

zdrava kmečka pamet je tanartabol :)

Bejba -> kako resno se držite (6.7.2005 8:21:20)

Šotorčki in tende so tud škodljivi, al kaj :zmeden:? No, pol je za mojga :duda: že prepozn, je bil na dopustu skoz pod šotorčkom :)-.
Žiža, ne obremenjuj se in se zanesi na svoj materinski čut pa bo. Itak so vsi tanarbol pametni.
Meni je tud babca, ki je bila pri mojem porodu rekla, da je zdej tole s fizioterapijami in razvojnimi ambulantami ful modern in je že vsak ta drug otrok tam - ja in tudi mi smo, pa kaj češ, tudi oni morajo imeti službe, a ne ;)?

LP; Bejba

Stran: [1]