Alexandra -> Spolno nadlegovanje (5.7.2005 22:38:25)
|
Pozdravljene borke na RR. Po dolgem času se vam spet malo javim. Moram povedat da sporočila še redno prebiram, samo za pisanje mi primanjkuje časa. Imam problem. Zaposlena sem v javni ustanovi, kjer sem mislila, da si nadrejeni le ne privoščijo tako nizkotna dejanja. Pa so dogajajo še večje svinjarije, kot pa nekje v lolek bolek firmah. Moj nadrejeni si je dovolil veliko preveč, za kar je bil tudi ovaden. Na sodišču pa se stvari še kar ne premaknejo z mrtve točke. Jutri ob 08.30 imava obravnavo na upravi, kjer bo disciplonsko obravnavan. Punce, ful mam krizo. Probavam bit močna, pa ne gre. Nosim breme veliko ko skala, živci so šli v maloro. Še dobro, da sem bila prejšnji teden na dopustu, ker ne vem, kako bi zdržala v službi. Ne morem spat, jest,... V službi pa kot da vsi podpirajo spolno nadlegovanje, večina se jih je postavila na njegovo stran. Njihive besede: A dej nehi, saj ni blo nič takega, saj je bla sam zajebancija. Pa naj njihove žene en šlata, kako bi blo pa njim!? Za **** vse skupi. Vedno sem govorila, da naj se ženske ne zapirajo vase, naj poiščejo pomoč, ampak na koncu ostaneš sam, kot sem ostala jaz. V službi ni podpore, zato razmišljam o odpovedi. Še dobro, da imam prijateljico, kateri zaupam in mi stoji ob strani. Jutri se bom na klopi za priče znašla sama proti njim, ki jim je vse skupaj samo zajebancija. Bomo vidli kako se bo izteklo. Vam povem da ga bom dala v časopise, da se vsaj drugim puncam ne bo to dogajalo. Se potipkamo jutri in povem kako je blo. Držte se punce, objemite svoje angelčke.
|
|
|
|