hel32
|
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 ....ste dobile , če ste polno dojile? moj mali je star dva meseca in je polno dojen in včeraj se je pojavil krvavkast izcedek, danes je pa krvavitev izrazitejša. čišča je trajala cca tednov. ni mi jasno zakaj krvavitev...ni mi logično da bi kljub polnemu dojenju že bila . rodila pa sem z cr. ima katera kakšno podobno izkušnjo Zakaj pa ne bi bila , jaz sem jo 1x dobila po 5 mesecih po porodu, s tem da je čišča trajala 14 dni dojila 14 dni. Po drugem porodu, pa sem imela čiščo 8 tednov in po 3 mesecih, dojila 1 mesec. Nisem sicer neka mlekarica , imam pa sestro, ki tudi ni dobila , in je morala po tablete za sprožitev, kar pa ni dobro, je ne 2 nosečnost čakala 2 leti, z pomočjo tablet! Sesrična-rodila z CR- dobila po 1 mesecu dojila 1 mesec. Tako, da je to zelo relativno, ene dobijo prej, druge kasnej, meni se je kr lepo poštimala, imam že redni ciklus na 28 dni, in lahko počasi začnemo razmišljat o 3