Pohištvo Alples (planet) (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


TTAANNJJAA -> Pohištvo Alples (planet) (24.2.2010 9:24:32)

Pozdravljeni!

Kmalu bo moj srček star 3 leta in z možem sva se odločila za nakup otroške sobe. Zanima me, če ima kdo izkušnje z Alplesovim Planetom. Soba mi je zelo všeč, ima lepe barve in zelo dobro se jo da kombinirati. Kaj pa njihova kvaliteta? Cena? Kam se jo najbolj spalča iti iskat? Ali imajo popuste v kakšnem salonu? Ali je možno, da ti jo dostavijo na dom? Koliko časa traja dostava?

Že vnaprej se vam zahvaljujem za vaše odgovore.




Nika v službi -> RE: Pohištvo Alples (planet) (24.2.2010 10:40:58)

Ja, mi imamo Planet že več kot leto dni. Super zadovoljni z vsem. Kupili smo v M (Mercator) Pohištvu, na obroke, dostava in montaža brezplačni in v dogovorjenem roku. Jaz imam za ta sestav vse pohvale, ni kaj.

Cene se ne razlikujejo bistveno, pač odvisno, katere elemente izbereš. Stopi do nekaterih trgovcev in prosi za izrise in izračune.




zmajaz -> RE: Pohištvo Alples (planet) (24.2.2010 10:46:11)

Alplesove otroške so po kvaliteti materiala, izdelave itd. definitivno v vrhu, cena pa zelo solidna - splača se recimo vzeti v kakem Mercatorju: nama so naračunali nekaj čez 2000 eur (sobica za 2 otroka), ponudili 5% gotovinskega popusta, pa še za 340 eur pik bi dobila, ki bi jih lahko takoj vnovčila recimo za kak jogi (zelo se splača počakati na dan, ko so trojne pike - to je pa vsaj 1x mesečno). Če odbijem popust in pike, bi naju sobica za 2 z veliko pohištva in pogradom stala 1640 eur. Kak Mali princ recimo je dosti manj kakovosten, pa kljub temu precej dražji.




TTAANNJJAA -> RE: Pohištvo Alples (planet) (24.2.2010 11:19:57)

Najlepša hvala za vaše odgovore!!!!

Lep dan vsem skupaj, Tanja




ona -> RE: Pohištvo Alples (planet) (24.2.2010 11:53:29)

Naša punčka ima alplesovo in smo super zadovoljni,je res kvaliteta kot je treba oz. razmerna z ceno,raje daj malo več in imaš res dobro pohištvo[sm=smiley1.gif]




TTAANNJJAA -> RE: Pohištvo Alples (planet) (26.2.2010 12:58:44)

Danes greva z možem v salon, da izbereva Alplesovo sobo Planet. Komaj čakam!!! Mislim, da bo super!!!!




TTAANNJJAA -> RE: Pohištvo Alples (planet) (2.3.2010 11:14:25)

Evo, sobico sva naročila, čakava na dostavo, enkrat 15.3. bo prispela. Vsi skupaj že nestrpno pričakujemo. Ali ste imele z montažo kaj problemov? Midva imava sicer montažo vključeno v dostavo.




ona -> RE: Pohištvo Alples (planet) (2.3.2010 11:49:30)


IZVIRNO SPOROČILO: TTAANNJJAA

Evo, sobico sva naročila, čakava na dostavo, enkrat 15.3. bo prispela. Vsi skupaj že nestrpno pričakujemo. Ali ste imele z montažo kaj problemov? Midva imava sicer montažo vključeno v dostavo.



Z montažo predvidoma ni težav,edino ker tej,ki montirajo ponavadi zelo hitro delajo in se jim mudi,da v čimkrajšem času vse postavijo,to me je malo motilo,ker ko smo malo oklevali kam bi dali eno polico,so postali kar malo živčni tej monterji...pač odvisno na katere monterje naletiš.Naš tast je zadnjič vzel spalnico oz. samo omare od alplesa in so bli prav čudni strici tej monterji,jim ni bilo prav,ker jim tast ni zložil paketov čisto v spalnico,ampak jih je pustil zunaj na hodniku....kar nekaj!!

Upam,pa,da boste s spalnico zadovoljni,kot smo mi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]




ona -> RE: Pohištvo Alples (planet) (2.3.2010 11:50:06)

Lahko tudi pogledaš v moj album slikce od naše otroške spalnice,ti bom poslala povezavo[sm=smiley1.gif]




Stran: [1]