|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
4.12.2010 0:18:39   
NM
lina, kako srčkan je tale vaš Luka. Luštno si ga uštimala.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
4.12.2010 13:58:15   
Anonimen
Zdravo!
Da se malo javim!
Kako ste kaj? Mi smo za eno silo.Ema je malo manj sitna kot prejšne dni ,ponoči se pa kar premetava in godrnja .Res ne vem kaj ji ne pašeuser posted image .
Taveča hči  je šla v kino,mi pa gremo ob 17 na miklavža v Celje!
Sem danes kar slabe volje!Pa še ta user posted image user posted image sneg!
Lepo se imejte pa se še zvečer kaj javim!
Lp!

(odgovor članu NM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3177
6.12.2010 9:55:15   
Anonimen
Lep pozdrav!
Kako ste kaj?
Vidim ,da ste bolj malo zgovorne!
Mi smo uredu ,ponoči nimama najboljše noči,se  Ema prebuja!Miklavž nas je vse obiskal,smo bili pridni.
Midva z mojim sma si včeraj privošila jacuzzi,je bilo svetovno,si še boma privošila.To je častil miklavž!!!!
Moja princeska je zaspala,ena pa v šoli!
Atija  imamo danes spet na terenu,
dela nadure v Lj,jutri pa redna služba!
Danes bom malo likala ,se mi je že kar nabralao!
7LINA7 lepa slikica!
Ja nič lepo se imejte se še kaj javim!
Lp.

(odgovor članu NM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3178
6.12.2010 10:17:11   
lenčy
dobro jutro!

ampak ste pa res bolj malo zgovorne, predvidevam, da pregledujete miklavževa darilauser posted image  mi trije bomo šli danes v mesto, pa se bomo obdarili. itak je pa aleks prejšni teden dobil kup cunj iz lj...

js pa k nora iščem božičkov kompletek za sinka, da bi ga slikala in imela na koledarju. a ma katera za posodit? sm ga vidla v lj pa ga smotka nisem kupila...

mišek spet spi tko da mam čas, da še malo naokoli pogledam...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
6.12.2010 13:37:58   
branka81
Ojla naša princeska tud spančka,jz kosilo kuham,ati pa eurčke služi.Jz bi tud rada našo slikala,pa bi dala kolendarčke delat,sam morm se mal zavzet pa it.
Miklavžek še ni nč hodu,bo pršu skupaj z božičkom in dedkom mrazom,tko da bo Alina dobila nekaj cunjic mojih tetk,od sestre igrače,od naju atija sanke,od mene pa najbrž  tud kej za oblečt,kakšne žabice,pa hlače itak sm jz vsak mesec zanjo božiček,ker vedno kr nekaj kupujem,na sebi pa šparam hehe.
Je pa ati obljubil,da me bo peljal za božička na večerjico,z kolegico pa greva na masažo,ki sem jo dobila za darilouser posted image user posted image user posted image ni lepšega darila...mmmmmm komaj čakam eno uro masažeuser posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
6.12.2010 18:32:52   
3Sonček3
Pozdravljene po dougm času, nism mela nobene volje pisat bo pa zato zdej mogoče bolj obsežen post, pa nč hudga bo pa kej za brat ane user posted image user posted image user posted image
lenčy js sanji dam jajčk nap. zravn hrenovke zjutrej al pa med špinačo al pa nrdim prežganko.
Me pa zanima kaj to pomeni da otrok ne sme beljaka do 1. leta A to pomeni izključno beljak tko da bi ji jajčk skuhala pa celga dala al tut živila ki vsebujejo celo jajce? Ker naša Sanja je že čist use razn čistga beljaka in medu, oreščke oz. mandeljne sm ji zanč posula mal po pečenin banani in ni blo reakcije, tut smoki je že jedla in HB ni blo problemou.
No pa ni tok velik za odpisat kukr sm mislna da bo hehe
Uglavnm mi mamo pa po vsej vrjetnosti afte na zgornji ustnici tko da sm danes klicala P naj me čimprej naroči da jo pregleda in ukrepa, zdej dokler se še ni razširlo, pol pa pomožnosti še jest nebo hotla in posledica tega bo manj spanja in več sitnobe mami si bo pa za božička rezervirala kakšn teden v psihiatrični bolnišnici. Tko da smo jutr ob 12-ih naročene upam da bomo uspeli zrihtat. Do pregleda se držim predvsem "pravil" iz ene spletne strani da naj ne je kruha, vročih stvari (to itak ne ane) pa pekočih začimb (tut tega se nasploh izogibamo) da se to ne razširi. Mi pa negre skupej od kje je to pršlo, lahko je posledica zobkov? Ob izraščanju pade imunski sistem, afte pa nastanejo ob padcu imunskega sistema, tko da mislm da lahko to povežem. Ma glavno da je pridna in normalno je.
Zdej si pa upam pohvalt, odkar ne jemo ponoči bistveno boljše spimo, ok pride kakšna noč (kot nap. današnja ko smo se na 2 ure zbujali) ampak načeloma pa spi od 20.00 do 3.30-4.30 spije čaj in dalje do 7-ih. Pa to je majka glede na to kakšne izpade smo meli pred tem ko smo se še hranli ponoč.
Sej bi še kej pisala zdej k mam mir, ampak morm it po lubija na šiht (dela nadurce), lepo se mejte v tem prazničnem decembru.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
6.12.2010 22:38:27   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

js pa k nora iščem božičkov kompletek za sinka, da bi ga slikala in imela na koledarju. a ma katera za posodit? sm ga vidla v lj pa ga smotka nisem kupila...

Jaz sem ga za Nejo dala delat kar tašči. Kupila sem rdeč in bel velur, pa ga je naredila. Ni nobena šivilja in je delala kar po občutku. Zdaj ga moram samo še oprati (se že več kot 1 teden prepričujem, ker ga moram na roko, da ne gre ob barvo), da ga bom lahko oblekla še Tobiju in ga slikala. user posted image  

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
6.12.2010 22:40:03   
branka81
Danes je bila naša Alina stara 9 mesecev in miklavž ji je prinesel prvi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok sm vesela,da je le pokukakl vn.Grem zdej spančkat,jutri imam že zjutraj zobarjauser posted image ,tko da bo treba zgodaj vstat.

nočkoooooooooooooooo

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
7.12.2010 10:35:29   
lenčy
Alina lepo darilo za Miklavža si dobilauser posted image si mogla bit pa res pridna punčka!

in kaj počnete na ta mrzel dan? spoloh ne vem, če bi šla kej vn... pa tud nimam ideje, kaj bi danes Aleksu skuhala-ideje prosimuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
7.12.2010 10:37:14   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Jaz sem ga za Nejo dala delat kar tašči. Kupila sem rdeč in bel velur, pa ga je naredila. Ni nobena šivilja in je delala kar po občutku. Zdaj ga moram samo še oprati (se že več kot 1 teden prepričujem, ker ga moram na roko, da ne gre ob barvo), da ga bom lahko oblekla še Tobiju in ga slikala. user posted image  

js bi tud mela tako taščouser posted image  glej, da pokažeš vašega Božička!

Rada te imava!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
7.12.2010 10:59:38   
Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

js bi tud mela tako taščouser posted image  glej, da pokažeš vašega Božička!

user posted image  A ne da je fajn imeti tako?! user posted image  Sem včeraj končno oprala kompletek, tak da se ob priliki lotim še fotkat.

Ideje za otroka? Pri nas bodo makaroni bolognese! Obožuje!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
7.12.2010 11:06:49   
lunka1
makaroni bolognese user posted image , naša jih tudi obožuje. čeprav jaz ji malo pomešam in ji ne dam vsakič makarončkov, ampak ji namesto "makaronflajša" naredim "kartofelflajš) - torej s krompirjem. in je fuuuuuuuuuuuuuuul dobro!!! enkrat na 2-3 tedne naredim omako, potem jo pa dam malo zamrznit, tako da imam za naju z Julio za enkrat tedensko za kosilo, ko sva sami...

hrenovke - user posted image  sem brala pri sončku, da jih daje Sanji. a še katera daje hrenovke??? a je to okej? meni se zdijo preslane in nasplošno prevelika svinjerija... kaj vse je notri. ne vem no, meni se zdi prezgodaj...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
7.12.2010 11:07:15   
lunka1
alina, čestitke za prvi zobek user posted image user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
7.12.2010 11:28:26   
lenčy
kakšno omakco pa to nardite, iz kakšnega mesa? k js to še nisem dala Aleksu pa bi rada kej novga poskusla. pa makarončke verjetn na koščke date pa kr jejo? Aleks bi še vedno rad vse spasirano...
hrenovovke se pa tudi meni zdijo bol tko tko...

Rada te imava!!

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
7.12.2010 12:15:30   
Anonimen
Zdravo!
Kak ste kaj?
Mi smo za eno silo!Imam sitno veliko danes,res ne vem ,kako jo še naj zamotim!
Noč je bila kot prejšne 2ve premetavanje ,enkrat močno jokanje ,pa to vse v spanju,po mojem se ji mora kaj sanjati!
Vzunaj nič ne bomo,piha preveč,bom kar notri na toplem!
lenči ja težko boš dobila kje božični kompletek.Najboljše da ga daš sešiti.Jaz ji bom kar doma zašila ,če se mi bo ljubilo in seved čas imela!Sem namre izučena šivilja ,ki bolj malo šiva!!!!!!!
sonček bolj je mišleno celega beljaka-saj veš kaj mislim!!!!.Pa čimprej rešite to zoprno zadevo z aftni. za nočno spanje!!!
jasiy imaš pa res super taščo!!!!
branka81 čestitke Alini za 9 mesecev in za prvi zobek!!!!
lunka1 nam zaupaš recept kako delaš to z krompirjem namesto makaronv!!!!A omako delaš ,kot za vas ali posebi za !
hrenovke  no naša jih še ni jedla ,pa oprašanje ,če ji bom dala za poskusit ,je še malo prehitro!!!
Tako sedaj pa hitro kosilo dokončat pride taveča hči iz šole!!!!!
Se še kaj javim!!!Zdravo!
Kak ste kaj?
Noč je bila kot prejšne 2ve premetavanje ,enkrat močno jokanje ,pa to vse v spanju,po mojem se ji mora kaj sanjati!
lenči ja težko boš dobila kje božični kompletek.Najboljše da ga daš sešiti.Jaz ji bom kar doma zašila ,če se mi bo ljubilo in seved čas imela!Sem namre izučena šivilja ,ki bolj malo šiva!!!!!!!
sonček bolj je mišleno celega beljaka-saj veš kaj mislim!!!!.Pa čimprej rešite to zoprno zadevo z aftni. za nočno spanje!!!
lunka1 nam zaupaš recept kako delaš to z krompirjem namesto makaronv!!!!A omako delaš ,kot za vas ali posebi za !
hrenovke  no naša jih še ni jedla ,pa oprašanje ,če ji bom dala za poskusit ,je še malo prehitro!!!
Kak ste kaj?
Kak ste kaj?
Se še kaj javim!!!

(odgovor članu lenčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3190
7.12.2010 12:18:14   
lunka1
jaz naredim iz mletega govejega - najprej malo čebulice popražim, potem podušim koščke korenčka in rdeče paprike, zalijem z vodo in dodam mleto meso in paradižnik. še malo petršilja, bazilike in še zalijem z vodo, nato pa kuham pol ure. potem dodam še grah in stran vzamem porcije za Julio. za naju potem dodam še šampijnjone in zgostim z mokico in solim ter popopram.

makarončke ji pa dam tiste male ali pa skuham za vse skup in njene samo malo spasiram s paličnim. jaz ji ne dajem niš kašaste hrane, azen če smo kje na poti, da dobi frutek - to je pa 1x 2x mesečno. pa zvečer dobi kašico. zjutraj in za kosilo ji dajem že kar večje koščke in zelo lepo "melje" z ustki.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
7.12.2010 12:21:27   
lunka1
levinjica - jaz občasno dam namesto makaronov koščke kuhanega krompirja in super izpade, res! samo mora biti potem omaka dovolj tekoča, žoftna, da ni preveč suho...poskusi kdaj... je super, da je malo spremembe.

sploh nevem, kaj Julii skuhat danes za kosilo...

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
7.12.2010 12:22:04   
lunka1
naša tamala je pravkar SAMA SPLEZALA NA KAVČ.... sploh nisem mogla dojet, ko sem tipkala zraven.... user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
7.12.2010 13:33:10   
Anonimen
lunka 1 najbolj me je to zanimalo z krompirjem ,kako narediš..Hvala!
Bravo za splezanje na sedežno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz ima danes za kosilo pražen krompir, piščanec pečen pa solato!!!

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3194
7.12.2010 14:27:31   
lunka1
a to si zase kuhala, levinjica? kaj pa si pikici skuhala? no, jaz sem sebi naredila šmorn (ces. praženec) z bananino marmelado, Julii pa sem naredila kuskus s koruzo zalito z govejo juhico... je bilo tako dobro - popolnoma nezačinjeno - da sem znova pojedla njene ostanke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
7.12.2010 15:37:19   
Anonimen
lunka1 to sem za  vse kuhala!Emi sem kar tako zmučkala krompirček,piščanca tako je,pa malo kuhanega brokola zraven!

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3196
7.12.2010 17:24:40   
branka81
Mi smo pa dans jedli piščančje zrezke v omakci in rižek in je bilo to tud Alini dobro.Zdej smo ostale same,je šel ati v nočno,tko da se gremo še mal igrat,potem pa na kopanje,pa upam,da kmalu spat-morva jutri zgodaj vstat imava že ob 7:45h pregled pri 9 mes.user posted image user posted image user posted image kje najdejo tko zgodnjo uro hehe,pr naši hiši smo vsi trije zaspanciuser posted image .
Me je pa danes klicala gospa iz Kadrovske iz Merkatorja,da zato ker sm še v bolniški mi bodo poslalil sedaj nagativen odgovor,čez en mesec pa me bodo spet dali na seznam,ker bo konec moje poroniške-gospa je rekla,da najverjetneje bom dobila službo v hipermarketu,tko da upam,da res.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
7.12.2010 18:59:00   
lenčy
aha potem naredite golaž kot za vas. ok potem bomo jutri tudi mi imeli golažuser posted image
zdele zbiram, v katerem programu naj sploh delam koledarje (petrol, foto asja,...) vsi so tako zanimivi...

branka81 super za službo. moja mami dela pri najboljšem sosedu, pa ni ravno zadovoljnauser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
7.12.2010 19:23:33   
branka81

aha potem naredite golaž kot za vas. ok potem bomo jutri tudi mi imeli golažuser posted image
zdele zbiram, v katerem programu naj sploh delam koledarje (petrol, foto asja,...) vsi so tako zanimivi...

branka81 super za službo. moja mami dela pri najboljšem sosedu, pa ni ravno zadovoljnauser posted image

Eh,verjamem,da ni nč posebnga delat v mercatorju-sm že delala-ampak v primerjavi z drugimi trgovinami je ok,vsaj glede plač.Imam možnost delat tud v sportini na bledu,sam kaj k je plača slabša,pa full težko dobiš frej...bomo že nekak važn,da nek dobim delouser posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
7.12.2010 19:44:46   
Lenči_
božičkov komplet sem vidla v H&M- u

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?