bučkabb -> RE: NOČE VEČ SPATI V POSTELJICI (24.2.2010 7:54:32)
|
mi smo tud mel takšne težave, pa smo tud probal metodo "pusti da se zjoče" pa je blo že res fajn, smo prišli že tako daleč, da je zaspala v svoji postelji sama,to je trajal kakšen teden, nakar so prišli prazniki in se ji je nekaj zamerilo, še zdaj ne vem kaj, kar naenkrat se ji je začelo vse upirat, vrtec kopanje, še najbolj pa spanje v svoji postelji, če sem jo sam prebližala kinderpetu se je začela jokat in se me oklepat kot da gre za življenje. nato smo vzeli eno stranico kinderpeta dol in ga prislonili čist zraven najine postelje, in sedaj kamot spimo, ko je kriza se naslonim k njej, al pa ponoč lepo zleze k nama na sredino in spimo naprej, nimamo dobenih velikih problemov in se vsi zbudimo zjutraj naspani. po moje jo je mal stira vrglo, ko sem jo enih dvakrat ponoči postila v postelci, čeprav si je želela k nama v posteljo, pa ni bil nevem kakšen jok, sam ji ni bilo po godu in pol nikakor ni več hotela v kinderpet. tak da nič delat na silo, ker se stanje samo še poslabša. če si želi vajine bližine mu to na nek način umogočita.
|
|
|
|