|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plod ni viden
23.2.2010 16:31:55   
mircek
Zanima me, če je kateri to znano. Danes sem bila na pregledu in mi je na UZ ugotovila da sem noseča 6 tednov in 3 dni vendar plod ni viden. Tako da imam čez en teden spet UZ in če tudi takrat ne bo plod viden bom morala na čiščenje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plod ni viden
23.2.2010 16:33:18   
Anonimen
marsikateri je to znano.
ene so srecno donosile, druge zal niso.

ti zelim, da bo vse ok naslednji tedenuser posted image

(odgovor članu mircek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2010 16:37:21   
tejči28
6t je še prehiter za gi.pregled,ker je plod še tak mali,da se ne vidi. Ne vem zakaj tak hitro naročajo,šele po t so običajno prvi regledi.Drugi teden se bo videl.Držim pesti!

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2010 17:47:43   
Katy78
Meni se pri 6t in 2 ali 3 dni še ni videlo nič, čez en teden pa plod in utripi.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2010 18:02:05   
nina166
Tudi meni je to znano. Na prvem pregledu se plod ni videl, zdaj pa imamo doma že pravo navihanko.

Čez en teden se bo že videlo in tudi srček se bo slišal. Pa lepo nosečnost.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2010 18:22:15   
mircek
Hvala za spodbudne besede, sem že boljše volje in malo več upanja imam. user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2010 18:35:53   
Taddy78
Še ena ki je istega mnenja kot predhodnice...UZ je bil naret prehitro, res ne vem, zakaj vas tako hitro naročajo. Sama sem prvega imela v 8. tednu (plod je bil velik za 9.tednov).

S tem da vprašanje kdaj točno si zanosila. Sem na forumih zasledila kar nekaj mamic, ki bi morale iti na čiščenje pa niso šle in bile na koncu nosečke...

(odgovor članu mircek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2010 14:59:53   
štrumfek
pomoje je bil samo UZ prehitro narejen... ker to je pa res precej zgodaj.. Mene je moja g prvič naročila v 8T  pa ni bilo nobenih dvomov...  tako, da le mirno in počakaj na naslednji teden  user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 24.2.2010 15:00:35 >

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2010 19:36:46   
malecka_mateja
tudi če se čez en teden nebo videl še ni nič čudnega ker lahko si zanosila en ali dva tedna kasneje in se bo videlo komaj čez dva tedna. je veliko takih primerov ko pride do kasnejše oploditve. tako da ne se pustit tako hitro, vztrajaj kak teden dalje.pa veliko sreče.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.2.2010 23:32:30   
BLOOM 1
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

marsikateri je to znano.
ene so srecno donosile, druge zal niso.

ti zelim, da bo vse ok naslednji tedenuser posted image

Mi smo tadruge....user posted image

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.7.2010 19:47:11   
full nestrpna
pozdravljene! imam prav tako vprašanje...po izračunih ginekologinje bi naj bila noseča  že 7 tednov in to pred 14stimi dnevi...:?bila sem 3x na uz in ker ni videla ploda me je poslala na kri hcg.. ker pa hormon v krvi kaže da sem danes imela toliko povišanega hormona da je šele 5 tednov(kar je meni po mojih izračunih bolj logično).. mi je rekla da v sredo grem ponovno na kri in uz pa če takrat ne bo nič vidno pa na čiščenje... sem pa po mojih izračunih zanosila na dan ko bi naj dobila menstruacijo ker sem takrat imela vgnezditveno dvodnevno krvavitev. in je od takrat minilo 5 tednov...kaj naj naredim??? se bojim da je res prerano sklepati da iz tega ne bo nič...nevem več kaj naj si mislim..prosim za pomoč pa upam da nisem preveč zakomplicirala..:/

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.7.2010 19:51:07   
blaža
Počakaj še malo doma. svoji g lahko rečeš, da pač želiš še kak teden sama počakat. Opazuj svoje telo in če te bo kaj bolelo, če se ti bo zdelo, da ni ok, pol pojdi nazaj.

Jaz bi še malo počakala.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu full nestrpna)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.7.2010 19:54:07   
Katy78
Na čiščenje te ne more nihče prisilit. Meni je takrat moj G, ko se pri 6t in 3 dni ni še nič videlo, rekel, da naj pridem čez 1 teden spet na pregled in da naj bom za vsak slučaj tešča, ker če ne bo nič videti, me bo kar direktno še isti dan poslal v P na čiščenje. Z možem sva se doma pogovorila in sklenila, da tudi če se po 1 tednu ne bo videlo, da bova še malo počakala in da ne bom šla takoj na čiščenje. No, na srečo se je potem čez 1 teden plod že videl.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?