Poka -> RE: selitev (25.2.2010 14:01:46)
|
Jaz sem se že ene parkrat v življenju selila. Najprej z mamo, ko sta šla z očetom narazen, ampak sem bila majhna. Potem sem študirala v LJ, tako kot večina, pa mi sploh ni bilo všeč. Potem sem se zares preselila k fantu kakih 25 km stran od doma - ampak s slabo cestno povezavo in iz dokaj velikega mesta, dobesedno v vas, kjer še interneta ni bilo. Par let se mi je zdelo katastrofa, zdaj sem se pa navadila in mi je že všeč. Po enem letu selitve sva se oba selila na Bled ampak samo za nekaj mesecev. Svetovn kraj, ampak sem imela domotožje. Potem sva šla nazaj v isto stanovanje kot prej in to čez tri mesece. Zdaj prodajava stanovanje in se bova selila nazaj v domači kraj v hišo moje stare mame [sm=jezicek.gif]. No in če bo vse po sreči, čez pol do največ enega leta, spet nazaj v bližnji kraj, kot sva sedaj. [sm=jezicek.gif] Tako da, jaz ne vem več, kako se naj sploh navadim, pa še službo stalno menjavam [sm=smiley36.gif] Da ne rečem, da sva pa vmes skoraj, ampak res ni veliko manjkalo, pa že pristala v Avstraliji.
|
|
|
|