dobra restavracija (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

rogljicek -> dobra restavracija (23.2.2010 16:05:59)

Poznate kaksno zares dobro restavracijo v Ljubljani ali okolici s slovensko hrano? Pa, da majo se kaksna dobra slovenska vina na meniju? Oziroma restavracijo, ki ni kitajska, mehiska,... Sprasuje skupina Americanov, cena jim ni pomembna.

Felicita -> RE: dobra restavracija (23.2.2010 16:22:24)

Gostilna Striček, al pa Sokol (je menda še vedno zakon), sam cene pa niso kej žepu prijazne.

muška -> RE: dobra restavracija (23.2.2010 16:24:36)

to bodo kake stare gostilne prišle v poštev. Na naju z možem so 1x v MB nabasali eni turisti, ki so želeli slovesnko kuhno, peljala sva jih v Štajerca; no čez par dni sva šla sama tja in ugotovila, da so bolj bogo tipično slovensko jedli, so se pa napili domačega piva - če so ostali tam

Samo to je res šit, slovenske kuhne pri nas ni. Zakaj se nekdo ne spravi ene slovenske oštarije skup spravit. Saj ni tak malo jedi.

Felicita -> RE: dobra restavracija (23.2.2010 16:30:28)

evo, še par - Figovec, Šestica (čeprov so se menda pokvarli), Košir (v Tacnu), Vodnikov hram. drugač ma večina teh gostiln dobre spletne strani, tut jedilnike v angleščini, tko da se ni problem odločit.

rogljicek -> RE: dobra restavracija (23.2.2010 16:59:29)

super, hvala. Se nisem bila v nbeni od teh restavracij, pa bo treba it 1x.
Drugec je pa menda Dvor Jezersek precej slovenski.

Lianna -> RE: dobra restavracija (23.2.2010 17:06:30)

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

evo, še par - Figovec, Šestica (čeprov so se menda pokvarli), Košir (v Tacnu), Vodnikov hram. drugač ma večina teh gostiln dobre spletne strani, tut jedilnike v angleščini, tko da se ni problem odločit.

Košir nikakor ni dobra restavracija. Kakovost je kot pri kakšnem Jurmanu, tako da nikakor ne priporočam. Figovec se je pa kar pokvaril in nazadnje ko smo bili tam sem bila zelo razočarana.

Lianna -> RE: dobra restavracija (23.2.2010 17:11:42)

Če želiš zelo dobro restavracijo in ti cena ni pomembna potem priporočam Pri Danilu. Hrana odlična, prav tako vina itd. Je pa cena okoli 70€/osebo. Meni je to najboljša restavracija v Sloveniji, pa dosti jemo zunaj.

Drugače pa še nekaj idej: Babica, Nona, Ančka, Čubr, Skaručna,

Gina -> RE: dobra restavracija (23.2.2010 17:20:34)

Meni je všeč Kmečki hram v Tomačevem čisto blizu rondoja. Tak luškan ambient, pa dobra hrana. Edino niso prav pozno odprti, pa fajn je, če se naročiš, ker imajo pogosto gužvo.

kaya2007 -> RE: dobra restavracija (23.2.2010 17:56:31)

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

Če želiš zelo dobro restavracijo in ti cena ni pomembna potem priporočam Pri Danilu. Hrana odlična, prav tako vina itd. Je pa cena okoli 70€/osebo. Meni je to najboljša restavracija v Sloveniji, pa dosti jemo zunaj.

tale izbor mi je kar všeč, čeprav babice in none nekako ne bi štela pod gostilne s pretežno slovensko hrano.

razni sokoli, šestice, figovci itd...kaj pa vem, ne bi jih priporočila tujcem, če bi radi res dobro jedli.

všeč mi je še krištof pa tujci grejo zelo radi v špajzo.

vse ostalo kar mi pride na misel, pa ni več v lj ali okolici.

kjava -> RE: dobra restavracija (23.2.2010 17:57:30)

Kaj pa pr Gorjanc na Brezovici?

Anonimen -> RE: dobra restavracija (23.2.2010 18:13:25)

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Raje Kopač, če bi rada tipično domačo hrano.

Arwenko -> RE: dobra restavracija (23.2.2010 18:28:34)

Kmečki hram v Tomačevem ima res dobro hrano, pa tisti so dobri, ne vem imena, v centru, malo levo od Magistrata, tja smo miu vozili tuje goste po kakšnih seminarjih, pa so bili večinoma navdušeni. 

abc100 -> RE: dobra restavracija (23.2.2010 19:09:51)

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Kmečki hram v Tomačevem ima res dobro hrano, pa tisti so dobri, ne vem imena, v centru, malo levo od Magistrata, tja smo miu vozili tuje goste po kakšnih seminarjih, pa so bili večinoma navdušeni. 

Sokol mislim da je ta gostilna. Sem tudi jaz slišala same pohvale.

Lianna -> RE: dobra restavracija (23.2.2010 21:24:57)

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

tale izbor mi je kar všeč, čeprav babice in none nekako ne bi štela pod gostilne s pretežno slovensko hrano.

razni sokoli, šestice, figovci itd...kaj pa vem, ne bi jih priporočila tujcem, če bi radi res dobro jedli.

všeč mi je še krištof pa tujci grejo zelo radi v špajzo.

vse ostalo kar mi pride na misel, pa ni več v lj ali okolici.

Kakšen Kovač pa Zgornji Kirn bi še sem pasala. No pa Kukelj tut ni slab, čeprav so se malo poslabšali.

Če pa ne govorimo samo od slovenski hrani imajo npr. odlične pice v Trti, pa Argentinska restavracija je tut fajn=)

kjava -> RE: dobra restavracija (24.2.2010 9:41:08)

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Raje Kopač, če bi rada tipično domačo hrano.

Že nisem bla 100 let pri Kopač, ampak včasih je blo tam tam z Gorjancem. Zdaj majo baje en del samo z morskimi jedmi?

hrchy -> RE: dobra restavracija (24.2.2010 11:22:05)

kaj pa Pri Skofu? So tudi 'slovenski', ce se prav spomnim.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.2.2010 11:34:54)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]