Katy78 -> RE: calpol (23.2.2010 10:08:37)
|
Ko se je pri nas pred 2 mesecema začelo ponoči zbujanje v histeričnem joku, sem domnevala, da so zobki na pohodu in sem mu en večer preventivno dala Calpol pa se mi je po 2 urah, ko naj bi Calpol že začel delovati, vseeno zbudil z groznim jokom. Ko se je čez kakšni 2 uri spet zbudil, sem mu še 1x dala Calpol, pa se je še vseeno po 2 urah spet v joku prebudil in tako na 2 uri se je potem nadaljevalo skoraj do jutra. Zato mu Calpola nisem več dala kar tako, preventivno, niti mu ga nisem dajala ponoči, ko se je zbujal, saj mu očitno ni pomagalo, so pa bili krivi zobki, prišli so štirje v roku 1 meseca. Poleg tega se mi je ob dajanju Calpola še bolj drl in sem ga še težje uspavala nazaj. Prepoznati kdaj otrok joka zaradi bolečine - kaj pa vem, jaz še vedno ne vem točno, kdaj joka zaradi bolečine, kdaj pa zato, ker pač nekaj sanja oz. podoživlja dnevno dogajanje. Jok je isti, domnevam pa da takrat, ko se zbudi npr. 1-2x v takem joku, so verjetno sanje, ko pa se je zbujal po 10x na noč, takrat so bili pa zobki oz. bolečina.
|
|
|
|