Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 5.7.2005 21:01:10
|
|
|
|
.ču
|
pi-piklanjajo=priklanjajo:ups:
|
|
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 5.7.2005 21:02:37
|
|
|
|
Anonimen
|
No, kva pa tebi ven seka, Pikaču? :zmeden2: Če pa že sekate smrečice, posekajte še eno dišečo za Splišnino družino. Hvala.
|
|
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 5.7.2005 21:05:05
|
|
|
|
Joe
|
Ali pa eno za na grob. Najbrž bo zaradi klime dobro rastla.
|
|
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 5.7.2005 21:06:26
|
|
|
|
.ču
|
:)rajzefibr ali preddopustniška mrzlca ali trema pred dopustom:) Sm mojga poslala,da je šu sekat8)bomo na morje za senco sabo pelal:)... ...pa v Kranu na GG se bomo jutr ustavl in ene par vej tm pustil za Splišni,če bo prežvela noč ...
|
|
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 5.7.2005 21:06:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Joe, veš, da so zadnjič na našem pokopališču dali posekati pet čudovitih nekaj-sto let starih jelk, ker so se občanke pritožile županu, da imajo na grobovih iglice?
|
|
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 5.7.2005 21:07:36
|
|
|
|
Joe
|
Kaj pa spomeniško varstvo?
|
|
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 5.7.2005 21:10:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, ne vem detajlov. Dejstvo je, da jelk ni več. Menda - tako se je šušljalo, ampak saj veš, rekla-kazala, da so potem prikazali, kot da so ogrožale sosednje hiše, ker so imele plitve korenine.
|
|
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 5.7.2005 21:11:20
|
|
|
|
Joe
|
No, mene je malo sram tele in one druge debate. Grem na intelektualno delo (za spremembo :)- ). Prislužene Baldijeve smrečice veselo odstopim dalje. Srečno!
|
|
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 5.7.2005 21:12:57
|
|
|
|
ZARA
|
A si mar zmagou, Joe ??
|
|
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 5.7.2005 21:13:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj vem, potičke pečt. To je za dedce intelekt. Pa hvala za kompliment o intelktualni debati! :grrr:
|
|
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 5.7.2005 21:18:18
|
|
|
|
Joe
|
Uhuhu, Meta! Kam je šla duhovitost?!?
|
|
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 5.7.2005 21:22:35
|
|
|
|
malecka
|
KDOR TVEGA, DOBI -V Sloveniji bomo čez petnajt let doživeli velik upor! -Kdo pa se bo uprl? -Blondinke, ki bodo začenjale razumeti šale, ki krožijo o njih!:)-:)-:)-:)-:)- pa, da ne bo kakšne zamere
|
|
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 5.7.2005 21:23:58
|
|
|
|
ZARA
|
...je že uredu,malecka...jst mam samo pramena...
|
|
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 5.7.2005 21:29:02
|
|
|
|
Joe
|
Hehej, Meta! Nisem mislil resno!!
|
|
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 5.7.2005 21:30:06
|
|
|
|
ZARA
|
Čak mal,no...pomolzt je šla...
|
|
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 5.7.2005 21:31:00
|
|
|
|
Joe
|
Ali pa pečt proti svoji volji. Kot da sem jaz kriv.
|
|
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 5.7.2005 22:07:22
|
|
|
|
.ču
|
Ja nč,Baldi...očitno ti še nekej druzga zdej počneš,kot pa samo tvoji dve:love:in:duda:spat daješ,ker to pa že lep cajt traja... Razn,če se ti kera ful upira,poj bi še zastopla:).. Zgleda nam dočakala razglasitve zmagovalke/ca in bom cel dopust samo o tem študirala,kdo si je zaslužu tvojo mamljivo nagrado:) No mogoč bomo pa še tolk placa mel v avtu,da bom laptop sabo vzela in se vam oglasila,ter vam skomine povzročila:) Lp:)
|
|
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 5.7.2005 22:19:25
|
|
|
|
Baldi
|
Nč spat,Pikaču. Kaj je zdej to, a ni več želje po smrečicah. Ko prebiram to debato mi pride na misel naslednja ljudska pesem: Smrečica je, smrečica je, smrečica je posekana. Kdo je sekal, kdo je sekal, kdo je sekal oj smrečico. Sekal jo je, sekal jo je, sekal jo je en fantič mlad... Joe in Meta "Peace brothers"
|
|
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 5.7.2005 22:25:46
|
|
|
|
Joe
|
En čuk se je pa ženil tra la la po smrekco se namenil hopsasa Čuk pa potlej vpraša bla bla bla kol'ko smrekic znaša po so di ca Ad lib.
|
|
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 5.7.2005 22:40:12
|
|
|
|
Joe
|
Čau, dosti sem nasmetil za danes.
|
|
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 5.7.2005 23:07:20
|
|
|
|
Baldi
|
... in počil je lonec in licitacije je konec. Kaj bomo pa zdaj. A je sploh kdo od akterjev, ki je resno zagret za smrečice. Obljubim, da bo to znatno vplivalo na končno odločitev:)
|
|
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 5.7.2005 23:19:50
|
|
|
|
Joe
|
Jaz jih nikakor nočem. Se mi zdi, da jih boš moral ponuditi dopoldne, ko je več interesentk. Oddaj jih na prvo zasebno ali javno sporočilo, pa bo.
|
|
|
|
Zamenjam šparove smrečice za... 6.7.2005 0:01:13
|
|
|
|
Baldi
|
Oj smrečica, oj smrečica, oj smrečica zelena. o smrečica, o smrečica, lepo si okrašena. poleti v soncu zeleniš, pozimi v snegu se iskriš. o smrečica, o smrečica, oj smrečica zelena. o smrečica, o smrečica, otroke osrečuješ o smrečica, o smrečica, saj z njimi ti praznuješ. darila veje skrijejo, oči otroške sijejo. o smrečica, o smrečica, otroke osrečuješ. oj smrečica, oj smrečica, oj smrečica zelena. o smrečica, o smrečica, lepo si okrašena. na vejah tisoč lučk gori, PRINAŠA MIR ZA VSE LJUDI. o smrečica, o smrečica, oj smrečica zelena. Lepo noč vsem skupaj:zaspan: LP:pujs: PS.: Smrekic pa žal ni več na dražbi:( Odromale so v prave roke:)
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.