je sploh vedela kaj ji govorim? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

willma -> je sploh vedela kaj ji govorim? (5.7.2005 19:44:41)

Ja,
smo v mestu, gledamo žonglerje, ko se poleg mene postavi mariborski pedofil :grrr::grrr::grrr::grrr:
Me je imelo, da........raje ne;)

Nakar, po predstavi tip stopi do deklice, ki sedi na klopci, zraven so še trije starejši otroci in po vsej verjetnosti mama. Tip se sklanja nad punčko, jo boža in neki ogovarja.
Meni dvigne pritisk na max in prosim mamo, če ji lahko nekaj povem,
jo povabim kakšen meter vstran in ji povem, da je ta tip mariborski pedofil!
In ona:"A res? Hvala."
Jaz se obrnem in grem, ker če bi ostala bi ga sama spravila na urgenco.
Vendar čez nekaj korakov se ozrem nazaj in gospa veselo kramlja ter se smehlja. :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
Nič mi ni bilo jasno, a neve kaj je to pedofil? Da bi bili znanci ni bilo videt:zmeden::zmeden:

Saj nevem kaj si naj mislim?
Sploh delam prav?
Jaz bi bila vesela, če bi me tujka opozorila pred njim, če ne bi vedela!

:zmeden2: willma

ZARA -> je sploh vedela kaj ji govorim? (5.7.2005 19:49:26)

Ojoj,pomoje ne,al pa je mal čudna...jst bi bla tud vesela,če bi mi kdo to povedal,itak!!

Anonimen -> je sploh vedela kaj ji govorim? (5.7.2005 19:49:39)

:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

india -> je sploh vedela kaj ji govorim? (5.7.2005 19:51:24)

Willma, prav si naredila, tudi jaz bi bila takega opozorila vesela, a verjetno reva ni vedela,kaj ji hočeš dopovedat.

BTW: kdo pa je ta tip? Me je kar groza, da so taki ljudje "javni"!:hudicek:

moni30 -> je sploh vedela kaj ji govorim? (5.7.2005 19:55:35)

Willma, mislim da vem katerega misliš. Pa kje si pa slišala to, da naj bi bil pedofil?

No ker jaz vem, da je čudak, pa da kr vse po vrsti ogovarja, pa da se nekaj s "kao" s fotografijo ukvarja. To da je pa pedofil, pa prvič slišim (sem že v nekem drugem postu sicer brala, no da bi od koga v MB slišala pa še ne)

neja -> je sploh vedela kaj ji govorim? (5.7.2005 20:16:08)

Če je res pedofil, kako pa to, da se tako prosto sprehaja okoli?

Petra P. -> je sploh vedela kaj ji govorim? (5.7.2005 20:30:29)

kateri pa je ta? po moje bi morali itak take na čelo štempljat, da bi se jih vedeli izognit, ampak vsak podatek prav pride...

če se to ne sme na javnem forumu (kao da majo neke pravice bla, bla), po mi prosim povej na privat.

še ena mamica, ki bi take dala iz kože

TaRe* -> je sploh vedela kaj ji govorim? (5.7.2005 20:33:27)

Ampak si pa dobra,da si si upala kar tkole do gospe.Jaz bi pa najprej pomislila"ka pa če se poznajo?Ka pa,če je npr.on punčkin stric,"...malo mi je čudno,no...jaz bi ga prilimala,če ga ne bi poznala,pa bi mi začel Tamaro božat,pa se z njo pogovarjat...no....a je normalno,da samo sedi,pa ne reagira?:zmeden2:

Kadija -> je sploh vedela kaj ji govorim? (5.7.2005 20:58:43)

Očitno res ne ve, kaj pomeni pedofil!O, groza!!!!
Tudi jaz bi rada vedela kdo je ta tip, da sega izognem, če ga srečam!:hudicek:
Dovolj, da sem sama imela slabo izkušnjo s to vrsto i:grrr::grrr::grrr::grrr:zmečkov, svojo hčero bi pa rada zaščitila!:grrr:

willma -> je sploh vedela kaj ji govorim? (5.7.2005 21:23:00)

Ja, to je nagravžen tip, ki se vedno vozi s kolesom in se ima za fotografa. Vzdevek ima Koki.
100% vem, da je pedofil, saj je to ne malo javna tajna. Nažalost sem tudi jaz bila v otroških letih njegova žrtev. K sreči je moja mama ukrepala, prede se me je pošteno lotil. Čeprav ga je takrat moja mama prijavila, ni bilo nobene obtožbe ali obravnave.
Kasneje sem slišala, da je bil enkrat obtožen za en dober:)-:)-:)-:)-

Če tako pomislim, mi če čisto vseeno, tudi če je bila njegova hčera. Naj ve, da ena njegova žrtev ne bo več molčala! Vsakič bom to ponovila, vsakemu bom povedala kdo je!

snorlax -> je sploh vedela kaj ji govorim? (5.7.2005 21:31:18)

100% podpiram to, da se bi pedofile javno objavilo v časopisu z imenom in priimkom ter sliko. Tako, da bi vsi vedli za te pra****:hudicek:

Matr, sem jezna!:hudicek::hudicek::hudicek:

puncica -> je sploh vedela kaj ji govorim? (6.7.2005 7:50:08)

ja šit no, sam več kot opozorit pa tud ne morš, mogoče pa res ni vedla kaj pomeni pedofil:ups::zmeden2::zmeden2::zmeden2: Men bi tud pritisk dvignal

willma -> je sploh vedela kaj ji govorim? (6.7.2005 11:19:46)

snorlax, se strinjam, vendar objave ne bi kar tako prepustila novinarjem, ker se potem zgodi to, ko se je v Angliji:
obtožili so nedolžnega človeka, ker se mu je bivša hotela maščevat;
človek je izgubil službo, se moral 5x preselit, čeprav je bilo javno obvestilo o pomoti, je zaznamovan do konca življenja:zmeden:

Kadija -> je sploh vedela kaj ji govorim? (6.7.2005 13:20:44)

Willma, kakšma pa je bila ta ženska in otrok????
Sprašujem, ker moja tašča pozna tega tipa, še pohvalila se je s tem, pa nisem vedela, do sedaj....o groza!!!
Upam, da ja ni tako neumna, koj jo moram opozorit na njega!!!

willma -> je sploh vedela kaj ji govorim? (6.7.2005 20:36:42)

Kadija,
srednjih let, dolgi lasje speti v čop z fru frujem.
Zraven so bili še trije starejši otroci.

Kadija -> je sploh vedela kaj ji govorim? (6.7.2005 20:48:13)

K sreči ni ona!Ampak jo bom pa vseeno opozorila!
Hvala ti, Willma!

willma -> je sploh vedela kaj ji govorim? (6.7.2005 23:32:39)

no problem;)

Stran: [1]