Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 22.2.2010 22:26:44
|
|
|
|
Moyca_
|
aja, avto bi potem verjetno uporabljali bolj ali manj za reklamo
|
|
|
|
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 22.2.2010 23:25:59
|
|
|
|
rija
|
kangoo kesonar. maš ogromno prostora za reklamo
|
|
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 22.2.2010 23:30:07
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija kangoo kesonar
|
|
|
|
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 22.2.2010 23:42:22
|
|
|
|
mala maja
|
Rclio ali pa fiat panda
|
|
|
|
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 22.2.2010 23:45:29
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja Rclio ali pa fiat panda R clio obstaja?
|
|
|
|
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 22.2.2010 23:48:01
|
|
|
|
mala maja
|
ja sigurno, skoraj vsi terenski telekomovci ga imajo. Če pa počakaš 3 tedne te pa preusmerim na kolegico ki dela na renoltu pa ti bo kaj več vedela povedat.
|
|
|
|
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 0:15:16
|
|
|
|
Moyca_
|
ok, samo jaz sem imela bolj v mislih starega, ne novega
|
|
|
|
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 8:06:19
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR Zanima me kateri bi bil najmanjši možni (najraje bi imeli matiza, ampak žal takega ni ) Vidim, da se spoznaš na tovorna vozila/kombinirana tovorna vozila kt "krava na sedlo" (reče moja babi). Najbrž iščeš nekaj "predelanega" s homologacijo oz. manjšega dostavnika. Tovorni matiz - ne, ga pa res ni . Največ je kkšnih kanoojev, pa berlingotov...obstaja pa ClioIII, da ima zadaj keson - ne vem, a takega rabiš? Pa C2 tudi, je še manjši od Cliota...Samo reklamni bi bil potem lahko kakšen Smart.. En primer: http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=3266064
|
|
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 8:28:05
|
|
|
|
Lu
|
Tudi Opel Corsa je lahko kot tovorno. A te zanima tudi kaj iz uvoza? Ponavadi kaj najdem res ugodnega z celotno zgodovino vozila. Lahko pišeš na zs.
|
|
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 9:13:53
|
|
|
|
NEVA-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR IZVIRNO SPOROČILO: mala maja Rclio ali pa fiat panda R clio obstaja? mislim, da ga ne moreš registrirat pod tovorno
|
|
|
|
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 9:15:16
|
|
|
|
NEVA-1
|
kaj pa ta bipo al kaj je že od pižoja, ta je tak liškan mejhen...
|
|
|
|
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 9:34:08
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR Zanima me kateri bi bil najmanjši možni (najraje bi imeli matiza, ampak žal takega ni ) Vidim, da se spoznaš na tovorna vozila/kombinirana tovorna vozila kt "krava na sedlo" (reče moja babi). Najbrž iščeš nekaj "predelanega" s homologacijo oz. manjšega dostavnika. Tovorni matiz - ne, ga pa res ni . Največ je kkšnih kanoojev, pa berlingotov...obstaja pa ClioIII, da ima zadaj keson - ne vem, a takega rabiš? Pa C2 tudi, je še manjši od Cliota...Samo reklamni bi bil potem lahko kakšen Smart.. En primer: http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=3266064 saj sem napisala da takšen žal ni možen, imela pa bi ga na papirju s homologacijo mora biti, oz. mi ga mora računovodkinja potrditi
|
|
|
|
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 9:44:59
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: NEVA-1 kaj pa ta bipo al kaj je že od pižoja, ta je tak liškan mejhen... bipper tepee? al pa fiat cubo. al pa citroen nemo. bi rekla da je isto sra*** drugo pakovanje, ampak dejansko ni, ker je čist isto pakovanje men so drugač blazno všeč, vsi trije aja, še dokaz: http://www.seeboeckmiess.de/files/fiat_cubo.jpg http://www.caradvice.com.au/wp-content/uploads/2009/10/Peugeot_Bipper_Tepee_002.jpg http://www.carpages.co.uk/citroen/citroen_images/citroen-nemo-multispace-28-05-09.jpg drugač pa moyca, ne vem če bo šlo da kupiš rabljenega oz. ga boš mogla v vsakem primeru preko avtohiše (ali drugega zavezanca za ddv) vzet, da boš lahko ga dobila brez ddv. in pomoje ma TT prov, boš rabila dostavnika, kot je npr kangoo al pa škoda praktik (roomster z blindiranimi okni), citroen berlingo,... recimo za citroen vem, da ti ob nakupu novega avta (npr berlinga) zaračunajo cca 1000€ za predelavo iz osebnega v tovorno vozilo in dobiš njihovo homologacijo in vse.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 13:46:23
|
|
|
|
Moyca_
|
Felicita: ni mi pogoj da ga kupim z DDV-jem, gre za to da si lahko odbijam DDV pri bencinu, servisu,...vitreksu,...
|
|
|
|
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 13:59:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj ima sp pa je tut najprej mislil nekaj kao tovornega vzet za to, da bi bil 20% cenejši no pa nikjer ni dobil nič takega da bi vseeno nekoliko kot družinski avto zgledalo, tako da je na sp vzel lepo mazdo5, se je pač za tisti ddv obrisal pod nosom, samo tanka pa zdaj vse na sp, tut gume so na sp, pa vitreks, brisalci, pranje, ...
|
|
|
|
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 14:24:26
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR pozdrav! Ker si žal ne moremo odbijati DDV za nič kar je povezano z avtomobilom (ki je naše osnovno sredstvo in pogoj za delo), bomo šli v nabavo tovornega. Zanima me kateri bi bil najmanjši možni (najraje bi imeli matiza, ampak žal takega ni ) Če prav razumem mora biti dostavno vozilo, ki ima potem v prometnem dovoljenju napisano tovorno. Na firmi smo imeli Nissana brez zadnjih stekel. Jaz bi pa imela tega: http://www.roso.si/dostavna-ponudba
< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 23.2.2010 14:27:35 >
|
|
|
|
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 16:18:48
|
|
|
|
muška
|
tudi twingo , ga ima kolega in je svetovn drugače pa recimo berlingo, kangoo,.... samo zadnje šipce se menjajo (ki jih itak ne rabiš) in je že tovorni.
|
|
|
|
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 18:35:43
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Moj ima sp pa je tut najprej mislil nekaj kao tovornega vzet za to, da bi bil 20% cenejši no pa nikjer ni dobil nič takega da bi vseeno nekoliko kot družinski avto zgledalo, tako da je na sp vzel lepo mazdo5, se je pač za tisti ddv obrisal pod nosom, samo tanka pa zdaj vse na sp, tut gume so na sp, pa vitreks, brisalci, pranje, ... saj je to vse kul...samo potem pa pride ena davčna....pa je malo manj kul
|
|
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 18:42:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Otika Moj ima sp pa je tut najprej mislil nekaj kao tovornega vzet za to, da bi bil 20% cenejši no pa nikjer ni dobil nič takega da bi vseeno nekoliko kot družinski avto zgledalo, tako da je na sp vzel lepo mazdo5, se je pač za tisti ddv obrisal pod nosom, samo tanka pa zdaj vse na sp, tut gume so na sp, pa vitreks, brisalci, pranje, ... saj je to vse kul...samo potem pa pride ena davčna....pa je malo manj kul Zakaj pa? Avto rabi tut za službo pa materjal sem in tja vozit ... rabimo ga pa tut za osebne potrebe ... računovodkinja je rekla, da je to vse ok ...
|
|
|
|
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 18:58:51
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Moj ima sp pa je tut najprej mislil nekaj kao tovornega vzet za to, da bi bil 20% cenejši no pa nikjer ni dobil nič takega da bi vseeno nekoliko kot družinski avto zgledalo, tako da je na sp vzel lepo mazdo5, se je pač za tisti ddv obrisal pod nosom, samo tanka pa zdaj vse na sp, tut gume so na sp, pa vitreks, brisalci, pranje, ... ja saj ni to problem, nam gre tudi vse v stroške. Problem je ker si od tega ne moremo odbijati DDV. In ker imamo 2 avta in ogromno kilometrine, se nam bi na mesec kar nekaj DDV-ja nabralo. Na leto pa par tisoč,...
|
|
|
|
RE: tovorno vozilo oz. kombinirano tovorno (z... 23.2.2010 21:13:30
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Npr. tukaj: http://www.avto.net/%5FTOVORNA/results.asp naprej poglej sama, na avto netu, med tovornimi vozili. nič mi ne odpre
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......