Katy78 -> RE: NUJNO - fizioterapija KR in okolica ali LJ (23.2.2010 17:39:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jutranja rosa Hvala Naja17. Hvala Klemenka. Pediatrinji se je zdelo, da je potrebno, da greva v RA, tam so tudi rekli, da vsaj dva meseca zaostaja v motoričnem razvoju, na ft pa naju ni želela poslati. Ne razumem. Bom pač na lastno roko naredila kar mislim, da je dobro za mojega sončka. A to si bila v kranjski RA? Se mi zdi, da trenutno malo "šparajo" s fizioterapijo, ker imajo samo tri fizioterapevtke (od tega se mi zdi, da najstarejša dela samo po 4 ure), saj so morali ta četrto, ki je imela tudi naju z Nikom, zaradi njene nosečnosti premestiti na fizioterapijo za odrasle, tiste, ki smo hodili k njej, pa naj bi prerazporedili k poreostalim fizioterapevtkam. Midva tako že 1 mesec nisva imela fizioterapije. Ko sem poklicala v RA in povedala, da že 1 mesec nisva imela fth, je dr. rekla, da čakajo, da se naredi prosto mesto. Ko pa sem ji povedala, da je vmes že shodil, je rekla, da bova imela najprej pregled da se ugotovi, ali jo sploh še rabi. Torej v bistvu čakajo, da nekdo fizioterapije ne rabi in se tako naredi prosto mesto za drugega otroka.
|
|
|
|