Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pečeni narastek iz prosene kaše 5.7.2005 20:31:34
|
|
|
|
Jančika_
|
Po moje lahko.
|
|
|
|
Pečeni narastek iz prosene kaše 5.7.2005 20:42:17
|
|
|
|
taca
|
Napiši recept !!!!!!
|
|
|
|
Pečeni narastek iz prosene kaše 5.7.2005 20:55:05
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Recept? :zmeden: Saj ga nimam. Jaz bi to kar po svoje... Proseno kašo bi najprej namočila v vodi, potem skuhala v vodi, skuhani kaši dodala adaptirano mleko, skuto, jabolka, cimet.... in HOPLA v pečico. Ali pa bi celo proseno kašo že skuhala v adaptiranem mleku. Saj ne vem. Bom jutri poskusila, pa javim kako bo ratalo! LP, :pika:
|
|
|
|
Pečeni narastek iz prosene kaše 6.7.2005 7:23:47
|
|
|
|
Carmen
|
kolikor vem, adaptiranega mleka ne smeš prekuhavati, ker izgubi vitamine. Raje skuhaj v vodi in potem dodaj mleko
|
|
|
|
Pečeni narastek iz prosene kaše 6.7.2005 8:09:28
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Tudi jaz sem v dvomih, da bi se dalo adaptirano mleko peči.Kaj pa če bi pripravila s sojinim mlekom. :muca:
|
|
|
|
Pečeni narastek iz prosene kaše 6.7.2005 21:09:57
|
|
|
|
HuAnita
|
Enkrat je bila debata o adapt. mleku, šlo se je za Aptamil - v Kolinski baje pravijo, da lahko to mleko uporabljamo tudi za kuhanje, ampak ne predolgo pustiti vreti. Jaz ji kuham gres, polento ... na mleku. Napiši recept, boš?:bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?