Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
A še katero danes tako napenja? 5.7.2005 19:43:55
|
|
|
|
zoya_
|
splišni okrog tebe pa ni varno z odprtim ognjem hodit :)-:)-:)-
|
|
|
|
A še katero danes tako napenja? 5.7.2005 19:47:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Za trenutek sem mu pobegnila iz sobe, da sporočim, da so vsi bacili v sobi že pocrkali. Misija uspela!
|
|
|
|
A še katero danes tako napenja? 5.7.2005 20:44:35
|
|
|
|
Joe
|
Me veseli, da je s Splišni že boljše!
|
|
|
|
A še katero danes tako napenja? 5.7.2005 20:56:31
|
|
|
|
fipi
|
Ojla! Jooooj kakšna debata :)-:)-:)-:)-. Ampak mene zdejle res nekaj napenja :ups::ups:. Ravno premišljujem, kaj sem pojedla. Upam, da mojega sončka :duda: ne bo napenjalo. Ej face ste punce, sem se nasmejala do solz :)-:)-:)- Čao
|
|
|
|
A še katero danes tako napenja? 5.7.2005 21:21:10
|
|
|
|
naja78
|
matr vola babnce,tus jest sem se nasmejala,tko da je moj:love:mislu da sama s sabo govorim.:)- midva z :love:dons že cel popoldne zasmrajava dnevno s takimi da se zadušiš v lastnem prdcu.pa to ti je še dvojna koncentracija.:)-:)- ampak ni ga boljš občutka da prdneš kar ti in kokr ti bog da. mejte se in lp
|
|
|
|
A še katero danes tako napenja? 5.7.2005 21:37:10
|
|
|
|
sarči
|
A ti naja78 kar pred :love: prdiš???:)-:)-:)-:zmeden2:
|
|
|
|
A še katero danes tako napenja? 5.7.2005 21:39:04
|
|
|
|
.ču
|
No zej pa mal resnosti prosm!!! Mene so že ene trikrat s šihta direkt v bolnco pelal glih zarad napenjanja k sm mela take krče za umret,me je kr skp vlekl,tud pokonc nism mogla stat,solze so mi lile od bolečin:(poj so pa misli,da je slepič,pa sprašval so me če sm noseča,....sm mela ful probleme s prebavo,...no zdej po ta malih je pa k sreč ok....in zato tud jes pravm,ni ga čez dobr prdc-zaleže za devet dohtarjev:) Sam svojga se ponavad še da vohat,tujga pa bl težko....in iz tega sledi: TUJEGA NOČEMO-SVOJEGA DAMO:)-:)-
|
|
|
|
A še katero danes tako napenja? 5.7.2005 21:40:24
|
|
|
|
ZARA
|
Sarči...a mate vi posebno sobo,al kako??
|
|
|
|
A še katero danes tako napenja? 5.7.2005 21:43:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem se privlekla nazaj, moje dedce sem dala spat. Ej, Pikaču, mene je tudi že ene parkrat ful bolelo v trebuhu, ker se mi je zrak notri zaštopal. Enkrat se mi je to zgodilo na intenzivni po CR, paso mi hoteli takoj cevko v rit dat. Hvala bogu, da se nisem mogla obrniti na bok. No, potem se je končno odštopalo in boga tista, ki je bila moja cimra na intenzivni. Najbrž je zato kakšen dan dlje tam spala. Ampak res ne vem, zakaj zdajle vsi tule okoli mene spijo: mož, pes in papiga. Čudno ...
|
|
|
|
A še katero danes tako napenja? 5.7.2005 21:44:09
|
|
|
|
sarči
|
Ne ZARA:)-:)-:)-jst ga zadržim,pol sem pa kot un balon k leti po zraku:)-:)-:)-
|
|
|
|
A še katero danes tako napenja? 5.7.2005 21:44:48
|
|
|
|
Joe
|
Si jim že dala vetra...
|
|
|
|
A še katero danes tako napenja? 5.7.2005 21:45:07
|
|
|
|
Lauri mauri
|
Ko sem bla v bolnici zaradi odstranitve mat. pregrade in ti dajo en dan prej klistir, je bilo eni pacientki nerodno spuščati pline (če se mal lepš izrazim. Naslednji dan je imela take bolečine v prsih, da je morala ostati še en dan (me smo šle pa že dop. domov). In kaj je bil vzrok? Plini. res ne moreš verjet, kako so lahko nevarni za zdravje :zmeden2: Pa ni samo smeh pol zdravja ;):)-
|
|
|
|
A še katero danes tako napenja? 5.7.2005 21:46:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar se pa prdenja pred možem tiče, pa jaz vedno hočem kam uiti in se tam olajšati. Ponavadi me do takrat že mine, če pa mi slučajno rata, pa itak ta hudič že za menoj pride (mož) in dobi porcijo v glavo.
|
|
|
|
A še katero danes tako napenja? 5.7.2005 21:46:20
|
|
|
|
.ču
|
Men so poj pomagale kaplce Sab simplex al pa ta iste tablete,sm jih mela skoz na lagerju v tošnu al pa na šihtu... Ej spliš jes te ful zastopm,to zna bit fejst hudo,taki krči,....men rodit ni blo nč v primerjavi s temi krči...
|
|
|
|
A še katero danes tako napenja? 5.7.2005 21:47:34
|
|
|
|
sarči
|
Splišni:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
A še katero danes tako napenja? 5.7.2005 21:48:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak ne, pri meni niso krči, pri meni je ena sama napeta gmota, ki se nikamor ne premakne. Potem ko se začnejo krči (in ko grejo ven:)), je že v redu.
|
|
|
|
A še katero danes tako napenja? 5.7.2005 21:53:28
|
|
|
|
Joe
|
Tudi jaz se umikam v zasebnost pri takšnih težavah. Ni sicer udobno, razen v seštevku: raje tako, kot da bi tudi drugi počeli nasprotno.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?