lulanje fantka (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

galea -> lulanje fantka (22.2.2010 11:49:15)

Jaz pa bi prosila, če ima katera podobne izkušnje, da mi pove kako ste jih rešili. 5 let star sin je včeraj začel tožit, da ga boli lulek, predvsem ko gre lulat. tako, da sem ga mazala s Bpanthenom. Do večera ga je že ful bolelo in ni hotel več iti lulat ker se boji, da ga bo spet bolelo. Ne vem več kako mu naj pomagam, saj ga tišči lulat pa vseeno ne more. Če ima katera podobne izkušnje prosim za nasvet, s čim ga mazat ali pa kaj ste naredile, da ni bilo tako hudo. Ker če ne ga bom morala peljati k zdravniku se pa bojim, da ga bodo tam preveč mantrali.

kristinaj -> RE: lulanje fantka (22.2.2010 11:59:53)

k zdravniku... kaj pa če ima vnetje???

tilči -> RE: lulanje fantka (22.2.2010 12:03:00)

Našemu 21. mesečnemu se je na lulčku naredila gnojna bulica in je jokal,ker ga je bolelo a ni upal lulat.Sva šla k P,da je dobil primotren sirup in je bilo kmalu bolje

ledenaa -> RE: lulanje fantka (22.2.2010 12:21:51)

od kdaj kar tako zdravniki mantrajo otroka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
zdravniki pomagajo.
Ti pa otroku s tem da čakaš delaš samo škodo in bolečino

Anonimen -> RE: lulanje fantka (22.2.2010 12:57:53)

Vprašaj ga, če ga PEČE ... zna biti vnetje sečil; potem pa k zdravniku!!!

ribica. -> RE: lulanje fantka (22.2.2010 16:12:29)

K zdravniku. Verjetno ima uroinfekt. MOj mi niti ni dovolil, da bi mu pogledala. Sva morala do urologa da mu je kožico dol potegnil, kot da se mu je kar na lepem zarasla. Kak dan ali dva po tem smo še imeli probleme, ker se je bal lulat, potem pa je bilo vse ok.

Stran: [1]