mini86 -> anketa-prosim reši (22.2.2010 11:35:15)
|
prosim če moji sestrci pomagate rešt anketo o alergiji na hrano..rabi jih čim več zato bo vsaka rešena anketa prišla zelo prav..hvala v mojem in sevda v njenem imenu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]predlagam da pač odgovarjate samo številko in pa črko odgovora da vam nau uzelo preveč dela.. anketa je seveda anonimna! 1. spol a)moški b)ženski 2. starost___ 3. Na katera živila imate alergijo? a) Na mleko b) Na hrano živalskega izvora (meso, jajca, ribe) c) Na oreške in semena d) Na sadje in/ali zelenjavo e) Na žita in žitne izdelke f) Na več živil 4. Ali kupujete dietne izdelke? a) da b) ne, ker____ 5. Kateri so najpogostejši simptomi vaše alergije? a) Kihanje, zamašen nos, kašlanje b) Prebavne težave c) Srbečica, vnetje kože, koprivnica d) Otekanje obraza, jezika e) Drugo 6. Ali ste kdaj doživeli anafilaktični šok? a) Da b) Ne 7. Kako zdravite svojo/ alergijo/e? a) Ne uživam hrane, na katero imam alergijo b) Z zdravili c) Z imunoterapijo 8. Ali ste že bili na alergijskem testu? a) Da b) Ne 9. Ali imate zaradi alergije dieto a) Da b) Ne 10. Kako dolgo že imate alergijo? a) 1 leto ali manj b) 1-5 let c) Več kot 5 let 11. Kdo vam je posredoval informacij o alergiji/jah? a) Zdravnik, medicinska sestra b) Drugi alergiki c) Informacije sem poiskal/a na internetu Zahvaljujem se vam za sodelovanje in vam želim prijeten dan!
|
|
|
|