Karikatura (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

metulj2 -> Karikatura (5.7.2005 16:21:48)

Drage moje, vedno ste polne idej in različnih podatkov.
Zato sprašujem, če morda pozna katera kakšnega karikaturista, ki res dobro nariše karikaturo. Pa seveda, da ni pretirana cena, ker ravnokar mi je eden ponudil A3 format karikaturo za 60 tisoč tolarjev. To pa mi je absolutno preveč!!!

Metuljčica:metulj:

borovnička -> Karikatura (5.7.2005 16:59:41)

Če imaš možnost prit na Lent festival, ti tam narišejo karikaturo. Noro dobre delajo. Drugače pa kjerkoli na morju najdeš kar na ulici karikaturiste. Cene pa tudi niso pretirane.

Drugače pa ne poznam nobenega.

Pozdravček :rozica:

spacey -> Karikatura (5.7.2005 17:04:46)

Na obali je eden, ki riše karikature in to res dobre .. je narisal mojega :love: in mojo sestro ful originalno .. pa tut cena je dokaj normalna .. cca. 15.000 za A4 + okvir.
Da bi pa videla po ulici karikaturiste tukaj pri nas, to pa še ne.

Lp
:kuza:

PS: če želiš se lahko pozanimam ... piši na privat. :)

metulj2 -> Karikatura (5.7.2005 18:26:28)

Borovnička, sem Mariborčanka ... valda da ni problem priti na Festival Lent, če pa sem vsak drugi dan tam:):bravo::bravo:
Veš kaj me zanima, kjer pa rišejo karikature? Rabim res dobro karikaturo, ker bi podarila za poročno darilo. In veš morda, kakšne so cene? Pa če riše s fotografije?

Pozdravček, Metuljčica:metulj:

borovnička -> Karikatura (5.7.2005 19:54:03)

Metuljčica, danes dežuje, tako, da danes jih verjetno ne bo. Drugače pa so pri titovem mostu. Jaz sem tu na Lentu doma, tako, da grem lahko jutri pogledat kolk pride, pa vprašam, če riše tudi iz fotografije, da ne boš samo zaradi tega hodila dol.

Pozdravček :rozica:

Stran: [1]