|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zajtrk
22.2.2010 7:22:31   
smej
Kaj lahko dam mojemuuser posted image , staremu 9mesecev za zajtrk? Od kar je GH mu za zajtrk pripravljam kašice (od Hippa, Milupe,...). Jim dajete še kaj drugega? Sploh nimam idejuser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zajtrk
22.2.2010 8:01:00   
štrumfek
navadni jogurt v katerega lahko vmešaš sadje, kruh z marmelado,sirčkom, potem kako skuto, proseno kašo,  ječmenove, pirine kosmiče, mlečni riž,

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zajtrk
22.2.2010 8:11:27   
Urska09
Naša je stara že 1 leto, pa še vedno je za zajtrk in večerjo isto: mleko + kosmiče (pirine, prosene,....). Ne vem, zakaj bi menjala, če ima to zelo rada? Pa še najbolj zdrav in primeren obrok je.

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zajtrk
22.2.2010 8:56:25   
jutranja rosa
Jaz mojemu 10. mesečniku dajem zjutraj le različno sadje (jabolka, banane, suhe slive, suhe marelice, mango, hruške, avokado....), včasih za popestritev primešam tudi malo skute in različnih kosmičev. Mlečni obrok ima popoldne (jogurt s sadjem ali brez za malico) in mlečno žitno kašico za večerjo.
Ha ha ha, sem mu dala včeraj košček kruha in ga je samo debelo gledal, vrtel in nadrobil, v usta pa ni nič nisel.

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zajtrk
22.2.2010 9:26:28   
salcka
moja bo stara 9 mesecev.
še vedno za zajtrk in večerjo je mlečne kašice. jih obožuje. zato ne vem, zakaj bi ji dala kaj drugega. je pa res, da dobi vsakič kakšen drug okus (pira, ovseni kosmiči, gres, polenta, žita s sadjem,...)

(odgovor članu jutranja rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zajtrk
22.2.2010 12:11:04   
vanilla
Naša skoraj 10-mesečnica ima zajtrk združen z dopoldansko malico, ker jeva okrog 9h, potem ob 12h je pa že kosilo. In vedno je sadni jogurt ali pa sredico kruha namazano s sirnim namazom.

Sadni obrok imamo popoldan, zvečer pa mlečna kašica.

(odgovor članu salcka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zajtrk
22.2.2010 19:02:37   
marjetica8
naš 9.5mesečnik ma za zajtrk kr kosmiče z mlekom. Če mu dam kruh, itak poje samo par koščkov...tko da smo kr na kašici, kruh pa prakticiramo včasih za malco, al pa dobi kak košček, če preveč poželjivo gleda na naše krožnikeuser posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?