Ajnaa -> pomoč -noče spat (5.7.2005 16:07:55)
|
Prosim vas za pomoč - kakšen nasvet, ker res ne vem več kaj naj naredim. Moja mala pikica ima 5 mesecev. Je pridna in nimava nobenih problemov. POlno jo dojim. Do sedaj je še kar pridno spala. Sedaj pa ?.,..?- - ? Čez dan, ko jo podojim mi je zaspala v naročju, potem sem jo odložila v posteljico in je spala naprej. Mogoče še odprla očke, jih hitro zaprla nazaj in zaspala. Sedaj takoj, ko jo odložim se prebudi. Zvečer sem jo ves čas dajala spat okoli 8:30. Po umivanju, mi je zaspala med dojenjem. Spet sem jo odložila v posteljico, kjer je brez problemov spala do dojenja ob 2. SEdaj, ko jo odložim, se takoj prebudi. V posteljici zganja prave norčije. Če jo pustim samo, se nekaj časa sama s seboj igra in brunda, nato jok in dretje. Če sem ob njej in jo uspavam (ji ne pustim, da se igra) isto. Včeraj zvečer sem jo uro in pol božala po glavici in ji pela uspavanjo, ona pa je skoraj ves čas jokala. Ko sem ji pustila, da se igra z nogicami, se preobrača na trebušček, vriska in čeblja pa vse o.K. Moram pa rečt, da ko jo dam spat, da je zelo zaspana. Med dojenjem mi hitro zadrema, vendar potem še kar nekaj časa cuza. Dude nima. kaj naj naredim, da jo uspavam? Ves čas res ne more spati na meni. Naj jo res pustim enkrat, da se zdere, tudi če bo trajalo dve uri? Pa prosim ne mi, s temi, da mala rabi nežnost, stisk, ..., ker vse to ve, in ji tudi nudim. Ampak spanje pa tudi rabi, a ne?
|
|
|
|