lana 5 -> Drage julijke držite pestke, da danes odpeketam proti RIMU......... (5.7.2005 15:39:21)
|
No ravno sem prišla od G, kjer sem imela CTG in vse je bilo OK. Potem pa grem še k G in se malo pogovarjava, pa ji jaz povem da je naš:duda: zadnje tri dni nekam zelo miren. Samo 8 gibov čez dan, pa potem še ponoči malo. Pa se G odloči, da bi naredili en UZ in se prepričali kako je. Potem pa ugotovi, da je plodovnice malo in še da je posteljica že čisto zrele:zmeden::zmeden::(. Mene malo zagrabi panika, vendar me G hitro pomiri in pove da je zmerila pretoke in da so še v meji normale. Potem pa reče, kaj če bi midve pogledale še malo spodaj;):)-, kaj se dogaja. In seveda jaz sem za:)-. Malo me je bilo strah, ker sem brala kako to boli in moram reč, da me sploh ni bolelo, samo malo bolj čuden občutek je bil. Nato pa šok, ko mi tipa ali sem odprta, mi ona pove da sem odprta že :zmeden: (za mene veliko) 3cm. Ko hoče zaključiti pregled pa priteče kri in ugotovi, da mi je počila žilca. Kri je kar lepo tekla in mene je pošteno zajela panika. Vendaar so krvavitev lepo hitro ustavili in mi razložili kaj se je zgodilo. No da ne bom predolga. Sedaj sem doma ne krvavim več, imam pa velike možnosti da se mi v rok 12-ih ur, kaj sproži. Če se ne bo nič zgodilo, imam v četrtek zopet pregled in takrat se bodo odločili, če mi bodo sprožili porod. Zato vas naprošam;):)-;), da malo držite pestke, da bi se kaj zgodilo danes!!!!!! Hvala.
|
|
|
|