natasarobi -> RE: Plodovnica (22.2.2010 18:45:27)
|
amniocintezi in mi ni zaradi tega niti malo odtekala plodovna voda Težava je v tem, da jaz tudi ne vem ali gre za plodovnico ali za povečan izcedek/urin ali pač kakrkoli. Bi rekla, da je vse ok, ampak če si kar močno moker je pa vprašanje zakaj gre. Občutek imam, da je itak vse ok, ampak prva AC ter tretja nosečnost (dve se žalnista izšli), tako, da se prvič srečujem s tem. Ok, poznam občutek kako je ko ti predejo mehur, ne vem pa ali je možno,da samo plodovnica oteka -a ne vem, če bi prepoznala občutek (verjetno ja, če je to večja količina na enkrat, če je to pa po kapljicah, na vsake toliko pa res ne vem, če bi vedela). Sem klicala v porodnišnico pa mi je rekla, da naj počivam, pa naj vložek dam (ne dnevni), jaz pa z vsemi vložki always z gelom ki vso tekočino spremenijo v gel - kako veš potem koliko je mokro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Očitno sem smotana, pa panična, da ne bi bilo kaj narobe, po drugi strani bi pa res rada vedela kako to lahko določiš. Mi je pa itak toliko vroče, da sem vsa mokra, pa še cele dneve sedim za pisalni mizo, pol te pa še kdo razkuri....
|
|
|
|