urška -> RE: Dovolj osamljenosti (23.2.2010 8:38:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam IN to je to a kje piše da iščem sex mogoče en post ki sem se pohecal,kot je razvidno vaši možje kdaj čistijo okna kot jaz zdaj,mogoče kdo pripravlja zdaj kosilo,če je doma jaz ga že pripravljam,in povabil sem očeta na kosilo,ter ko pride tamala iz šole jo bo čakalo vse na mizi,je že kdo od vaših mel ob osmih zjutraj posesano in oprano ter obešeno na stojalo,Ali je kdo od vaših dragih možev vstal ob petih,da vse to nardi,pomoje se kak ze najde ampak malo kdo napišite realno,če ste prej znale blatit,še to napišite.Bi vas vaš možek čakal brez prevare osem mesecev pet let zaporedoma. Poleg tega nimam nobenega da bi šel k njemu jest ali pa da bi mi pomagal,kajti imam samo očeta,po njeni strani pa tudi nobenega,Ali je vaš možek mislite sposoben biti noč in dan ob rakavem bolniku,kot jaz pri dvajsetih priblizno in skrbet za njega,Ali je vaš možek dejaven v kakšnem klubu in morda organizira kakšne počitniške stvari za osnovnošolčke se pravi razne delavnice,morda sem kdaj tudi za vašega otroka kuhal,je vaš možek toliko dobrodelen in da vsaj evro za unicief,Je vaš možek debelušček ali se ukvarja kaj s športom,Evo to vse sem jaz počel,poleg tega sem spoznal bedo in vse spoštujem ljudi medtem ko vaši možje jih ziher ne to ni bilo nič mišljeno za vse govorim pa za večino.Poleg tega imam redno službo. Tako da prvo spoznajte ne pa kr obsojate sem pa vam lepo napisal,da me spoznajte. Pa zdaj brez izgovorov Klub temu sem še vedno moški ki ima napake kot vsak. Ampak jaz jih priznam medtem ko vaši možeki ne. Največja napaka je ker v službi nisem mel računalika in nisem rabil pisat tekste tako da sem samouk in nikoli nisem uporabljal ločil ker mi ni bilo treba če pišem ročno takrat so ločila prisotna tukaj pa mi ne gre ker pišem in mi gredo prsti bolj mimo:):) pa težje mi je:) zdaj pa napad še na mojo slovnico.Aja ko pa napišem plakat in vabila za razne delavnice je pa kot treba. tole se bere, kot en zelo težko razumljiv, ženitni oglas. manjka samo še stanje na TRR in določene druge mere. pa problem zna bit, ker si poročen, ampak mislim, da to določenih uporabnic niti ne bo motilo[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|