Brez_dlake_najeziku -> RE: Dovolj osamljenosti (27.2.2010 3:04:59)
|
Ko berem to temo se mi kar lasje po koncu postavijo. Dolgo sem razmišljal ali naj kaj napišem, sedaj pa sem se odločil da bom. Vedno sam, kaj ti si misliš da si samo ti v takšni situaciji? Veliko je takšnih. Glede na to da si napisal da je tvoja partnerka veliko na poti, in da si navlićan biti sam, je to razumljivo. Si pa kdaj razmišljal da sta se za takšno pot odločila skupaj (sigurno), si kdaj razmišljal da nisi nič drugega kot ena enostava zajedalska "gnida". Živiš na stroške tvoje partnerke, katera dela in služi denar da lahko odplačujeta kredit, ti pa potem z takšnimi idejami. Koliko vidim si zelo veliko na internetu (glede na časovne odgovore) lahko smatram da si brez službe. Ne poznam ne tebe in ne tvoje partnerke ampak glede na to da se ona kr trudi, ti pa drugega nimaš za delat kot paziti za hčerko, živeti na njen račun in glede na to kar pišeš tudi uživati. Me prav zanima ali si upaš pokazati to temo svoji partnerki. DVOMIM. Navaden strahopetec po vrhu pa še ljubusumen. Lahko me obsojate ampak takšnega obnašanja enostavno ne toleriram in mi gre prav na bruhanje. Malo razmisli, čes si osamljen se pogovori z partnerko, in če ti je vsaj toliko do nje kot ti praviš, potem boš zdržal, če pa ti ni pa se postavi na svoje noge. Ko boš pa stal na svojih nogah potem pa boš tudi vedel ceniti to kar tvoja partnerka dela. Misliš da je njej enostavno to, vedno odsotna, brez hčerke in .... Raje malo premisli....
|
|
|
|