Freycha -> RE: slovenija ima connie :)) (13.4.2010 17:41:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: upanje4 IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Upanje4 ti pa nimaš ravno vseh šalc v omari, kaj? Prisotnost okusa ali neokusa je relativna stvar in se je ne da posploševati. Poleg tega pa gre za zdravo kritiko, ki jo nekdo lahko vzame kot kritiko, nekdo drug pa za nevoščljivost. In menim, da je tvoj stavek glede neouksnih mamic, ki bi se jih ti, kot njihov otrok sramovala žaljiv in ni na mestu. In nihče ni kritiziral izbora pesmi, temveč njeno petje in način, na katerega nam pesem interpretira. In nenazadnje, nikoli ne veš kdo sem jaz in kakšno je moje glasbeno znanje, moj posluh in moja sposobnost prepoznavanja tistega, kar je res talentirano. Če si ti taj nekdo,ki ima glasbeno znanje se lahko pol tudi prestaviš,da vidimo če si res za kar se izdajaš. Ali bi ti znala tako zapeti,kot zapoje ona,če bi-----kapo dol!!!!! Lahko pol tudi tebe pogledamo na you tube.Samo večina si ne upa izstopati!!!! seveda rita ne more tako zapeti, ker ni 7 letna punčka..... in roko na srce, punčka tudi 100% posluha nima, ker je parkrat konkretno zafušala.... ok, na začetku ji je oproščeno, ker je trema itd... samo ona ni samo na začetku fušala. Se strinjam, glasu nima slabega, samo jaz srčno upam, da naslednji krog ne gre naprej. Naj še lepo ene 10 let vadi ta glas in posluh, pa se čez 10 let prijavi na kako tako stvar.
|
|
|
|