livia -> RE: kolo poganjalec - kakšne lastnosti (22.2.2010 9:17:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Če je otrok mali definitivno 10 inčno kolo, 12 je preveliko. Potem gume naj bodo ozke, veliek napihljive gume, mali otrok težje obvlada. Lesen je precej težji od npr kakega kettlerčka. Lesen je vprašljiv vzdrževanja, bog ne daj da ga pustiš na dežju. Čim bolj enostaven, čim bolj lahek. Ta dv ana sliki meni sploh nista všeč, sta tako glomazna, sta bolj za večje otroke.Pri drugem si pa sploh en predtsavljam akko lahko akk ovuinek zvozi. A se sploh ta balanca kaj vrti, zgleda ko fiksna, oz da s elahko samo malo premika[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Hope, očitno likeabikea v živo še videla nisi. Zelo obvladljivo kolo, eno boljših. Samo cena ni dobra. Vzdrževanja sploh ni. Balanca je gibljiva toliko kolikor otrok rabi, da naredi krog. V stopinjah ti ne znam povedat natančno, samo glede na to, da so ga razvili nemški strokovnjaki s pomočjo pedaogov lahko verjameš, da je vse naštudirano v nulo. Se pa balanca ne obrne okrog in okrog, kar je ful dobro, da otrok ne pade. Vse študije si lahko prebereš na njihovi spletni strani. Naša naredi na ozki potki pred hišo komot krog. Najmanjši ketlerčček je težek 4,5 kg, to kolo je pa težko dobre 3 kile. Tudi ko se ga otrok naveliča, ga komot pod pazduho neseš. Naša 3,5 letnica ga nosi kar sama, ker ne pusti, da se kdo njenega likeabike dotakne. Sedež je prav tako nastavljiv podobno kot pri ketlerčku. Ko sem ga jaz kupovala sem naštudirala vse variante in najpomembnejše mi je bilo, da je sedež čim nižji, saj računam, da ga bo letos vozila naša 2 letnica. Iskala sem sicer ponaredke, a so vsi sedeži ponaredkov višji. Tako da sem na koncu izbrala original.
|
|
|
|