Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bivanje zraven otroka na pediatrični kl.v... 21.2.2010 10:21:39
|
|
|
|
ledenaa
|
Nisem rabila nič Samo stvari za osebno higieno.
|
|
|
|
RE: bivanje zraven otroka na pediatrični kl.v... 21.2.2010 10:54:08
|
|
|
|
Lona76
|
Rabiš stvari za osebno higieno in blazina bi ti prav prišla. Jaz sem zelo slabo spala ker je nisem imela. Dobiš tak razstegljiv "stol", te pa že sedaj opozarjam da je trd k ....... Pa dobro opravite!
|
|
|
|
RE: bivanje zraven otroka na pediatrični kl.v... 21.2.2010 12:45:35
|
|
|
|
3jeMi
|
jaz sem dobila samo 2 rjuhi in jasno oni že omenjeni stol... blazino, jp, kar vzami...
|
|
|
|
RE: bivanje zraven otroka na pediatrični kl.v... 21.2.2010 19:47:34
|
|
|
|
julci
|
punce hvala vam za odgovore.
|
|
RE: bivanje zraven otroka na pediatrični kl.v... 22.2.2010 10:02:20
|
|
|
|
kristinaj
|
midve sva bile 14 dni nazaj v b. mislila sem ,da bo šla samo na infuzijo in potem domov a so jo sprejeli za eno noč.. posteljico so dali zraven moje in sva bile obe na oddelku, obe v pižami. ne rabiš drugega kot stvari za osebno higieno, vse dobiš tam. sprejeta si normalno in dobiš vse kot ostali pacienti le da si zdrava...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?