Nakupi v Avstriji (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

andrejalj -> Nakupi v Avstriji (5.7.2005 14:37:07)

So nakupi potrebščin za dojenčke in mamice res boljši in ugodnejši kot v Slo?
Bila sem v Italiji in moram priznati, da sem razočarana nad cenami in izbiro (tako kot pri nas) in ker sem z dolenjske, se človek vpraša, če je nakup v tujini ugodnejši, če zraven prišteješ še stroške prevoza, razen, če seveda nisi 'slučajno' tam.

andrejalj

Anonimen -> Nakupi v Avstriji (5.7.2005 14:43:06)

Za cunje sem 100-odstotna, da se splača, pa tudi za vozičke, samo poiskati je treba. V Toys'r'us sem ga jaz dobila več kot polovico ceneje kot pri nas.

SISI25 -> Nakupi v Avstriji (5.7.2005 15:33:14)

Odvisno od izdelka. Določene stvari se splača, ampak moraš malo pogledati kaj.

SISI25 -> Nakupi v Avstriji (5.7.2005 15:34:06)

Aja, mi smo naprimer kupili 2 vozička - marele v Avstriji za ceno enega pri nas. Ampak ne velja pa to za vse vozičke.

Marogica -> Nakupi v Avstriji (5.7.2005 17:08:28)

Poglej pod "IKEa-se nakupi izplačajo ". Tam boš dobila nekaj odgovorov. Mi se odpravljamo v Avstrijo 2-3x na leto, da se izplača, pa čeprav smo iz MB.
Oblačila za otroke definitivno, plenice in otroška hrana

ursk@ -> Nakupi v Avstriji (6.7.2005 17:58:46)

Mi smo pa iz okolice Ptuja in gremo v Avstrijo vsak mesec po plenice in hrano. Kupujemo plenice Active fit, ki jih pri nas ni in Hippove kašice so neprimerno cenejse kot pri nas. Imam dvojcici in se resnicno pozna. Oblacila pa tudi kupujemo v H&M, C&A pa tudi v Toy r us. Vedno pa prej na internetu preverimo cene, kaksne so v kateri trgovini, ker se kar gibajo. Kupimo pa tam kjer je ugodneje. Aja pa tudi robcke za ritke prisat so cenejsi, saj obstajajo mega pakiranja.

Stran: [1]