Jane vozički (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

andrejalj -> Jane vozički (5.7.2005 14:33:20)

Ima mogoče katera mamica že v uporabi voziček Jane in sicer kpl Matrix? Me zanimajo izkušnje, mnenje,..

andrejalj

Kety -> Jane vozički (5.7.2005 14:35:03)

Jaz sem jih tud že neki gledala, samo se mi zdijo takooooo zelooo dragi. Me pa zanima mnenje uporabnic.

Sej jih majo samo v Pikapolonici v Kranju, ane?!

LP Kety

andrejalj -> Jane vozički (5.7.2005 14:41:09)

Vem, da jih imajo v Pikapolonici (meni je najbližji v NM). Cena :zmeden:, saj dobiš še lupinico/košaro zraven, pa če ti lastnik da še popust na gotovino je cena sprejemljiva, sploh, če boste imeli še kakšnega :duda:
Sicer pa ne vem ravno kako pa kaj. Dejstvo je, da bi :duda: v dosti cenejšemu vozičku tudi preživel ampak mi, starši to po svoje.

Čakam še kak komentar.

Lep dan še naprej Katy

blaži -> Jane vozički (5.7.2005 14:53:01)

Jaz sem kupila jane voziček prejšnji teden. Imam samo športno verzijo ker je naša punčka stara že 5 mesecev. Če bi jih imeli že takrat, ko sem kupila prvega (pred rojstvom) bi sigurno vzela komplet z košaro, ker je idealen. Vozi se super proti ostalim vozičkom pa je zeloo širok tako da imajo malčki veliko prostora. Jaz sem ga gupila v pikapolonici na Ptuju. Toplo jih priporočam in nebo vam škoda tega denarja.

Lep pozdrav:rozica:

blaži -> Jane vozički (5.7.2005 14:55:47)

Da še povem da je voziček zelo lahek, fino se sestavi proti ostalim trikolesnikom in jaz ga dobim v prtljažnik(clio) ostalih trikolesnikov pa nisem dobila noter niti enega.PRIPOROČAM

andrejalj -> Jane vozički (5.7.2005 20:41:06)

hvala blaži....
Sem bila na morju in sem nekajkrat opazila Jane voziček in mi je bil lep....Kaj več bom pa ugotovila ko obiščem pikapolonico.....

andrejalj

lin -> Jane vozički (6.7.2005 23:01:44)

Meni osebno niso všeč-vizualno,samo sem pa slišala same pohvale o tem vozičku,kar se funkcionalnosti tiče.

asso -> Jane vozički (8.7.2005 13:04:24)

Jaz ga imam in ga ne menjam...

V glavnem jaz ga imam že eno leto, v uporabi od novembra lani.
Meni osebno je vizuelno zelo lep in funkcionalno, da ne govorimo.
V kompletu s košaro in avtosedežem sem ga zelo, zelo uporabljala. Košaro sem uporabljala od začetka do 6 mesecev. Veliko sem jo uporabljala tudi v avtomobilu, saj je testirana tudi za avtomobil. Nekje do treh mesecev je naša :duda: tudi čez dan spala v košari in ko smo kam šli, če je spala ni bilo problema.
Večkrat sem uporabljala tudi avtosedež na vozičku, ko sem šla kaj na hitro v trgovino in ko mi je v avtu spala sem jo dala samo iz avta na voziček pa nazaj in ona je lepo naprej spančkala.
Sedaj športen del je tudi zelo v redu. No, našlo se bi kakšno pomanjkljivost, ampak to mislim, da pri vsakemu vozičku.
Res se zelo lepo zloži za v avto in celo zadnji dve kolesi gresta z lahkoto dol tako, da če je manj prostora je tudi ta varianta možna.
Na pram drugim trikolestnikom je res zelo lahek.
Gre po vseh terenih. Naš je sproval že vsa mogoč makedam, njive... in je še vedno v enem kosu :)-.

No, če vas še kaj zanima sem na razpolago.

Aja, v kompletu matrix ne vem če je tako v redu, ker je potem košara precej manjša in zato jo tudi hitreje preraste. No, morda pa se motim...

Lp asso

Kety -> Jane vozički (8.7.2005 15:06:24)

A sam vozicek pa ni za novorojencka?? A se ga da dat v lezeco pozicijo?

http://www.jane-kinderwagen.ch/katalog_3rad.pdf

Na tem linku so opisi od teh vozickov. Sem se ze sprasevala, ce obstaja samo v rdeci barvi, pa zdej vidim, da je malo vec izbire.

Ja, pogledat ga grem vsekakor. Upam, da mi bo prodajalka znala kej povedat!

LP Kety

Kety -> Jane vozički (8.7.2005 15:07:33)

Aja, pa se to! A bremza je na sprednjem kolesu?:zmeden: Bi bilo bolj, ce bi bila na zadnjem,...saj veste kako se bremza na kolesu s sprednjo zavoro!?

LP Kety

tania -> Jane vozički (8.7.2005 18:25:30)

Mi ga imamo tudi in se pridružujem mnenju od Asso.
Z njim smo bili prejšnjih 14 dni na morju in je :duda: spala v njem na plaži, zvečer, ko smo pohajali...
Skratka SUPER VOZIČEK:sloncek::sloncek::sloncek:
Pa še letalo je prestal brez problema, ker sem se prav malo bala kako bo med drugo prtljago na avionu.
Sej veste, da niso glih nežni s prtljago. Ampak, hvalabogu, je ostal nedotaknjen.
Ga priporočam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asso -> Jane vozički (9.7.2005 18:21:29)

Za novorojenčka sam voziček ne vem, če je glih primeren. Ampak tam pri enem mesecu mislim, da ne bi smelo biti glih problemov. Naslonjalo ne gre glih v raven položaj, ampak malenkost manj.

Bremza je na sprednjem kolesu, če hočeš bremzati med vožnjo, če ne ima tudi nožno bremzo na zadnjih kolesih.

Aja, še to. Cena je v Italiji v kompletu s košaro, avtosedežem in torbo 660€, na kar dajo še malo popusta.

Lp asso

asso -> Jane vozički (9.7.2005 18:29:35)

Aja, jaz govorim in opisujem Jane voziček Powertrack 360°, da ne bo pomote. Ker so še drugi modeli, kot npr. slalom...

Več info o vozičku je na njihovi uradni strani, in sicer:

www.jane.es

Lp asso

tania -> Jane vozički (9.7.2005 23:32:47)

Jaz sem pa govorila o vozičku Jane slalom. Ta je novejša verzija powertracka 360.
Malo se razlikujejo, ampak ne ful.
Jaz imam rdeče-črnega.
:sloncek::sloncek::sloncek:

Stran: [1]