avtosedež (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

mayble -> avtosedež (20.2.2010 11:29:50)

zanima me, če uporabljate lupinice - avto sedeže v nakupovalnih središčih? ali jih postavite na nakupovalne vozičke? sprašujem ker sem šla včeraj prvič z dojenčkom v trgovino pa nisem znala postavit lupinice na voziček?!

zmajaz -> RE: avtosedež (20.2.2010 11:44:22)

Maxicosi gre lepo na voziček v trgovini - edino Spar ma take čudne vozičke, da se ne da lupinice tako varno zahaklati, kot je to možno na drugih.

mama_milchy -> RE: avtosedež (20.2.2010 13:17:09)

mi smo tudi brez težav namontirali Peg Perego lupinico na voziček;
koje bila manjša je nisem postavljala v tiste vozičke, ki imajo kao sedežek gor; sedaj ko lepo sedi, pa jo posedem sicer pa grem bolj al manj brez otrok v trgovino;

Urska09 -> RE: avtosedež (22.2.2010 8:15:58)

Mi smo s seboj vedno vzeli voziček. Je bilo enostavneje voziček fliknit v avto, kot pa lupinco gor in dol dajat [sm=smiley36.gif]

zmajaz -> RE: avtosedež (22.2.2010 8:32:47)

Ja, ampak če greš pa kdaj v trgovino sam z otrokom, pa malo težko pelješ oba vozička - otroškega in nakupovalnega. [sm=smiley36.gif]

Muca83 -> RE: avtosedež (22.2.2010 9:22:11)

Ja, mi gremo z lupinco. Imamo Maxi Cosi in v Mercatorju gre kar dobro na voziček, zadnjič smo bili pa v Leclercu je pa malo bolj smotano narejen voziček in se mi lupinica ne zdi tako varna gor, itak pa gremo vsi trije in potem eden od naju vedno še preventivno lupinico drži, če grem pa kdaj sama, grem pa samo po par stvari in jo imam v vozičku, vzamem pa košarico.

Sem pa videla eno lupinico, ki je imela prav zareze narejene, da se zatakne na nakupovalni voziček samo ne vem kere firme je bila.

Urska09 -> RE: avtosedež (22.2.2010 20:51:34)

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Ja, ampak če greš pa kdaj v trgovino sam z otrokom, pa malo težko pelješ oba vozička - otroškega in nakupovalnega. [sm=smiley36.gif]

V tem primeru vzamem košarico in kupim le najnujnejše [sm=smiley1.gif]. Po večjih nakupih gre vedno mož ali pa vsi skupaj.

Stran: [1]