katere telovadne vaje? (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

Anonimen -> katere telovadne vaje? (20.2.2010 10:59:17)

upam, da sem se usmerila na pravi forum,...

v glavnem: ko si zapnem modrc, se mi nad njim naredijo šlaufki in načeloma imam tam okrog kar veliko odvečne kože in sala (so se mi že naredili lipomi na zgornjem delu hrbta). pa me zanima, s katerimi telovadnimi vajami bi lahko to odpravila oz. preoblikovala v mišično maso?

verjetno so to kakšne vaje z utežmi?

hvala vam za nasvete.

hubi -> RE: katere telovadne vaje? (20.2.2010 13:35:40)

Najprej se moraš znebiti sala. Mišice so spodaj. In če boš delala vaje za mišice, bodo šlaufki še kar tam, samo spodaj bo bolj čvrsto. Tek, kolo, hribi... Pa manj jest.

Anonimen -> RE: katere telovadne vaje? (20.2.2010 21:46:39)

hvala, hubi.
si bom omislila sobno kolo, dokler ne bo zunaj kaj lepše vreme. ampak se mi zdi, da s tem še vedno več naredim za spodnji del telesa... potrebovala bi pa vaje za zgornji del trupa.

še kakšen nasvet, prosim? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]
do kakšnih telovadnih centrov mi ta trenutek ni, bi rajši telovadila doma.

Spark -> RE: katere telovadne vaje? (21.2.2010 22:16:44)

Oj Katja, jaz sem tudi v dilemi, kaj bi lahko počela doma, pa da zgubim na obsegu.
Jaz imam fobijo hodt na fitnes, aerobiko itd.

hubi -> RE: katere telovadne vaje? (22.2.2010 18:31:26)

Glej, ko boš migala, se bo salo topilo povsod, ne samo na določenih koncih. Da bi zdaj rekla, hočem shujšati v desno ramo, ne gre. Fitnesi so pa fajn, ker ti pokažejo vaje za topiti maščobo, potem pa za pridobivanje mišične mase, da narediš obliko telesa. Imaš pa na netu ogromno vaj za učvrstitev.

Stran: [1]