Lignano za 1. maj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

tajš@ -> Lignano za 1. maj (19.2.2010 23:57:16)

Letosse navdušujemo, da bi za prvomajske praznike šli za nekaj dni v Lignano v Italiji. Ali je katera od vas že kdaj tam preživela ta čas - zanima me predvsem, ali so zabaviščni parki že odprti in ali mi lahko priporočite kakšen apartma. Z našimi tremi otroci nas namreč ponavadi ne spustijo v sobo v hotelu, ker jih je večina registrirana za do 4 osebe (pa čeprav naša dvoletnica spi pri nas). Za apartmaje pa sem slišala,da znajo biti tudi bolj bogi.
Prosim za izkušnje!
Hvala!

viv_ -> RE: Lignano za 1. maj (20.2.2010 12:34:06)

Mi gremo zelo velikokrat v Lignano, je fletno... Enkrat smo šli v živalski vrt, enkrat v Gulliverlandijo, pa v Gradež, zelo prijetno mestece...

Kako je z odpiralnimi časi na pamet ne vem, google ve... Običajno pa Italijani zalaufajo stvari za veliko noč, tako da bi moglo bit odprto.

Mi vedno prenočujemo v kampu Lignano Sabbiadoro. V kampu oddajajo tudi mobilne hišice, preveri, je fajn varianta.

tajš@ -> RE: Lignano za 1. maj (20.2.2010 18:06:08)

Na spletu sem našla podatek, da se nekateri parki (npr. Unior park) odpira šele 15.5., pa upam, da ti podatki niso ažurni, zato sem upala,da je bil kdo od vas tam že v prvomajskih počitnicah. Za Gulliverlandijo piše, da se odpre 1.5. - takrat bi še žebili tam, vendar se bojim gužve na prvi dan. Še kakšne izkušnje (parki, apartmaji)?
Hvala!

moja malenkost -> RE: Lignano za 1. maj (23.2.2010 13:18:36)

Mi smo preko te spletne strani našli apartma lansko leto s katerim smo bili več kot zadovoljni....ni bil ravno v Lignanu, ampak 10 minut vožnje stran

http://www.hellotourist.net/kereses.php

LP

livia -> RE: Lignano za 1. maj (24.2.2010 20:55:43)

Hotel prav v centru, kjer smo mi enkrat dopustovali. Prav prijazni, še posebej do otrok. Imajo igralnico in hrano prilagojeno najmanjšim. Od lani tudi bazen. In imajo tudi družinske sobe.
http://www.lapergolalignano.it/

PC Baby -> RE: Lignano za 1. maj (24.1.2011 10:15:58)

Koliko pa je ta pergola daleč od plaže? Z njihove karte se namreč ne ta prav natančno razbrati.

livia -> RE: Lignano za 1. maj (24.1.2011 13:36:03)

500m oz 2 minuti
Dej njihov naslov v google maps, pa boš videla kje je morje.

naja17 -> RE: Lignano za 1. maj (26.1.2011 8:14:21)

Da ne odpiram nove teme, kako pa je tu v poletnih mesecih? Gužva? Morje?

latris -> RE: Lignano za 1. maj (26.1.2011 16:42:32)

Mi smo bili lani poleti. Je bilo zelo slabo vreme, tako da za na plažo ni bilo, ampak ko smo videli tiste vrste ležalnikov na plaži, nas je itak minilo, da bi se ški tja kopat. Bili smo v kampu in smo se enkrat kopali v njihovem bazenu. Ogledali smo si živalski vrt, bili v Guliverlandiji in Junior parku in sem bila presenečena da ni bilo nobene gužve, je bilo pa sredi tedna.

Stran: [1]