Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 19.2.2010 19:45:56
|
|
|
|
rija
|
tak kot mam. samo barva mi malo fali
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 19.2.2010 19:48:33
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija tak kot mam. samo barva mi malo fali A si hotle rečt, da se beli
|
|
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 19.2.2010 19:52:20
|
|
|
|
rija
|
ne da nisem ta teden prišla do frizerja, da me zblajha....
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 19.2.2010 19:53:30
|
|
|
|
kovač
|
rija kako pa imaš, mi ne vemo opiši
|
|
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 19.2.2010 19:55:44
|
|
|
|
rija
|
kratko, zadaj pobrito, pri ušesih pa malo daljše, spredaj srednje kratko. rabim ultra belo barvo ala barbara drnač
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 19.2.2010 19:57:17
|
|
|
|
kovač
|
uuu lepo, tok svetla je tudi Jolanda Čeplak
|
|
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 19.2.2010 19:59:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja sanjska čupa je čokoladno rjava griva, lasje do sredine hrbta, valoviti, gosti in zdravi. Realnost? Blond dolgi paž
|
|
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 19.2.2010 19:59:58
|
|
|
|
TomTaylor
|
Take bi imela za Colta pecat.
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 19.2.2010 20:00:39 >
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 19.2.2010 20:00:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač uuu lepo, tok svetla je tudi Jolanda Čeplak Sam Jolijini laski pa kar kličejo po škarjah in kakšni hranilni maski...
|
|
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 19.2.2010 20:09:46
|
|
|
|
hubi
|
Predvsem umiti.
|
|
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 19.2.2010 20:12:49
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Take bi imela za Colta pecat. jap, tole vi znalo zažgati. samo upoštevaj, da ma tvoj devetko doma
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 19.2.2010 20:20:32
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Take bi imela za Colta pecat. To bi pa bilo ja Sicer pa meni ni toliko pomembna sama frizura,ker vsakemu vse itak ne paše. So mi pa lepi,sexy lasje taki,ki so negovani,neuničeni,lepi na pogled in otip.
|
|
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 19.2.2010 20:41:06
|
|
|
|
marta82
|
Zame negovani, gosti, dolgi, valoviti, ki plapolajo v vetru... Realnost ni taka.
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 19.2.2010 20:56:03
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Zame negovani, gosti, dolgi, valoviti, ki plapolajo v vetru... No, take mam pa jaz ...mal nege sicer rabijo, mal skarij za oblikovanje pa nov barvni preliv...drgac pa ja, dolgi, gosti, valoviti, in veselo plapolajo v vetru...
|
|
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 19.2.2010 20:58:07
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Zame negovani, gosti, dolgi, valoviti, ki plapolajo v vetru... No, take mam pa jaz ...mal nege sicer rabijo, mal skarij za oblikovanje pa nov barvni preliv...drgac pa ja, dolgi, gosti, valoviti, in veselo plapolajo v vetru... Nisi pa odgovorila na vprašanje...so takšni zate seksi ali bi se s kakšnimi drugimi počutila bolj seksi?
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 19.2.2010 21:02:13
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Zame negovani, gosti, dolgi, valoviti, ki plapolajo v vetru... No, take mam pa jaz ...mal nege sicer rabijo, mal skarij za oblikovanje pa nov barvni preliv...drgac pa ja, dolgi, gosti, valoviti, in veselo plapolajo v vetru... Nisi pa odgovorila na vprašanje...so takšni zate seksi ali bi se s kakšnimi drugimi počutila bolj seksi? uff, ja so zame seksi ja, ker dobivam tud taksne poglede ...sem pa mela pobarvane na rdeco in tiste so mi ble pa se bolj seksi...sam se je rdece, ko se je navelicas, ful tezko znebit.
|
|
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 19.2.2010 21:02:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač Kakšne lase bi imele, da bi se počutile najbolj sexy? seksi so po mojem dolgi lasje,ki lepo padejo..no vsaj zame, pa za večino moških meni so seksi dolgi črni lasje
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 19.2.2010 21:06:07
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: kovač Kakšne lase bi imele, da bi se počutile najbolj sexy? seksi so po mojem dolgi lasje,ki lepo padejo..no vsaj zame, pa za večino moških meni so seksi dolgi črni lasje Torej tvoji?
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 19.2.2010 21:10:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Torej tvoji? ja itak da...drugače bi jih pobarvala Ampak še bolj so mi seksi še lepši in še daljši kot so pa moji Aja...mojemu ...so pa rdeči lasje najbolj seksi
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 19.2.2010 23:01:03
|
|
|
|
hrchy
|
srednje kratki - nekje do uses - pa malo neurejeni, razmrseni. Barva - lisicje rdeca-oranzna-zlata.
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 20.2.2010 7:22:04
|
|
|
|
Colt
|
Tomika Zgornja elisa spominja na Bell-412... Priznam da bi res hitro ''podlegel'' skušnjavi
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 20.2.2010 8:15:35
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Tomika Zgornja elisa spominja na Bell-412... Priznam da bi res hitro ''podlegel'' skušnjavi no, sej sem vedla. ...grem zdaj frizerja iskat.
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 20.2.2010 9:00:37
|
|
|
|
pridna_janja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač Kakšne lase bi imele, da bi se počutile najbolj sexy? mogoče tole povezava ti bo zanimiva ker si lahko na svojo glavo in obraz narediš spremembo in boš vidla kako in kaj.Res zanimiva povezava http://www.elite-makeover.com/
|
|
RE: Sexy lasje - kakšni so to za vas 20.2.2010 9:10:44
|
|
|
|
muška
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Moja sanjska čupa je čokoladno rjava griva, lasje do sredine hrbta, valoviti, gosti in zdravi. evo, take imam jaz, le da niso samo valoviti, ampak skodrani in čokaldni naravne barve. zame so čisto super OK, tudi sexi če že hočete. Moški sexi lasje, rahlo valoviti temne barve. Samo da niso blond, ultra skravžlani, ali ultra ravni , pa mehki morajo bit, in ofkors čisti.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?