pomoč na domu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

pinkiponki -> pomoč na domu (19.2.2010 15:51:31)

Če bi v okolici Kranja katera rabla kakšno pomoč na domu oz. pozna kakšnega starejšega, ki bi mu to prišlo prav, naj prosim sporoči na zs

pinkiponki -> RE: pomoč na domu (19.2.2010 15:52:20)

oz. kam naj se obrnem, da bi našla koga, ki bi rabil, da mu kdo kaj pomaga....

ursi -> RE: pomoč na domu (19.2.2010 16:10:44)

Lahko se obrneš na CSD in vprašaš. Ali pa v dom upokojencev - mogoče ti posredujejo kaj, saj so domovi prezasedeni. Ali pa vsaj poveš, da lahko tvoje usluge posredujejo svojcem ali osebam, ki čakajo na prosto mesto.

mateyka -> RE: pomoč na domu (19.2.2010 16:57:11)

daj svoj oglas s svojimi tel. številkami spodaj (da lahko ljudje odtrgajo kontakt) na oglasno desko po domovih upokojencev v tvojem rajonu. in veš kam še - tudi v dom na Poljanski v Ljubljani, ker tam imajo izposojo pripomočkov za celo regijo (postelje, inv. vozičke, premične mize, dvigala, prenosne wc-je..) in gre dost folka mimo (je pa to v kleti - takoj na levo čez glavni vhod). tam sem jaz videla dost oglasov te sorte, pa še za prevoze itd. vse v tej branži. tam pa napiši, v katerem delu slovenije nudiš te usluge, da bo jasno.
vso srečo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

dolenjka -> RE: pomoč na domu (19.2.2010 16:58:43)

Pinkiponki, pošljem ti ZS [sm=smiley1.gif]

DragonLady -> RE: pomoč na domu (13.5.2010 23:20:16)

Bi tudi jaz prosila, če kdo pozna oziroma rabi koga na območju Maribora z okolico...sem namreč delala 2 leti v domu upokojencev, sedaj pa iščem delo tudi privat. Nega oziroma pomoč na domu, itd...sem pa zelo odgovorna in resna, poznam stiske ostarelih in njihovih svojcev.

Prosim, kontaktirajte me na ZS...

niwaj -> RE: pomoč na domu (5.3.2011 10:06:15)

Tudi jaz nudim pomoč na domu onemoglim in njihovim svojcem v CELJU.
Po poklicu sem sr. medicinska sestra, delala sem v KC Maribor, Dom upokojencev Vojnik.
Vabim vas tudi, da si ogledate mojo spletno stran Pomoč na domu
Lahko pa pokličete na telefonsko številko 031 257 186, Sanja
Z veseljem priskočim na pomoč!

Stran: [1]