|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gremo na širjenje solzevoda-mora biti tešča?
19.2.2010 14:25:48   
Pikicapokica6
Naša 9,5 mesečnica ima že od rojstva gnojne učke in zdaj sem se končno odločila, da gremo na širjenje solzevodov, ker se očitno samo od sebe to ne bo poštimalo. V naši očesni ambulanti tega niso mogli izvesti, ker je punčka že velika in močna in jo niso mogli dovolj močno držati, zato gremo na očesno kliniko. Tam ji bodo menda to naredili pod narkozo, ki naj bi trajala le nekaj trenutkov, toliko, da opravijo. Klicala sem na kliniko in nisem dobila taprave osebe, da bi mi povedala, ali mora biti punčka tešča? Je dojenje pred tem dovoljeno, če že jesti ne bo smela?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gremo na širjenje solzevoda-mora biti tešča?
19.2.2010 14:59:31   
pinky girll
V kolikor mi je znano, kadar dobiš narkozo moraš biti tešč.

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2010 15:54:21   
Isabellabina
Jaz sem svojo hči peljala na nujen pregled .Pregledala jo je in poklicala še nekaj sester,potem pa vzela neko dolgo iglo in naredila tako hitro ,da sploh nisem dojela in bilo je gotovo.Dobili sva še antibiotike in odšli domov.Od takrat tudi moja hči ni imela niti enkrat vnetje očes.Bili pa nisva nič tešči ,otroku to naredijo čisto tako -na živo-,takrat je bilo hudo in je potem imela nekaj dni tudi drobne pikice in malo modra je bila okrog očesa,pa je rekla ,da je vse to normalno,saj sestre tiščijo otroku oči odprte.

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2010 16:16:40   
ursi
Jaz sem peljala mojega leto in pol starega fantka na pregled (sicer ne ista stvar), ampak naj bi tudi dobil narkozo, če ne bi bil pri miru. In mi je sestra pol ure pred pregledom naročila, naj mu dam jesti, če imam kaj s seboj, saj v primeru, da bi dobil narkozo, potem, ko se zbudi, naj ne bi smel jesti 3 ure.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2010 17:55:06   
Onasiss
Imam dva otroka, peljala sem oba. Ta velik je bil takrat star 2 leti, ta mala 6 mesecev. Pri nobenemu ni bilo nobene narkoze. Otroka zavijejo v rjuho, da se ne more premikati, sestra ga drži za glavo, medtem pa zdrtavnica opravi svoje. To je hiter postopek. Dobiš recept za kapljice, ki jih daješ kae 14 dni.

So what....

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?