Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 14:52:09
|
|
|
|
.ču
|
Nism celga čveka brala:)nej samo odgovorim na vprašanje kaj delam......PAKIRAM ZA NA MORJEEEEEEEEEEEEEE:bravo::sloncek:a gre kera z mano:)v kufru mam še mal placa,pa v montani tud:)-
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 14:52:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Morm na loto zadet. To je bila ideja. RR city - vsi za enega eden za vse - vsi znamo vse! Evo zdaj pa še marketing obvladam. Bemti sm kreativc.:)-
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 14:53:14
|
|
|
|
Gina
|
Ja, itak usklajujemo mnenja.:) Drugače pa so tudi meni všeč barve v stanovanju. Nič mi ni bolj dolgočasnega, kot rjava povsod. Mi imamo vse v barvah. Ena soba je čisto rumena, ena modra, pa druga svetlo modra,...
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 14:53:32
|
|
|
|
smrka
|
Pikaču raje nam prinesi mal slane vode da si bomo lahko noge prali. :)
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 14:53:58
|
|
|
|
soncece24
|
Bravo, pikec! jaz pa bom ulična razsvetljava (sonce).:)-
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 14:54:38
|
|
|
|
Gina
|
Pikaču, jaz pa počivam od pokanja. Še vedno nisem v prikolico znosila, ker še ni fertik prenova. Ampak bo. menda danes. Tako da bom še pucala danes in zlagala..
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 14:54:46
|
|
|
|
tinatona
|
Haj! Moj fotr je pa že vse mogoče naredu s ploščicami. Pa vedno tko nardi da je lastnikom prav - sej konc koncev bodo oni skoz to gledal ne on. Se je že parkrat full matral z njimi (ploščicami mislm). Ej če rabš kako kombinacijo mi na privat piš, pa ti kako fotko njegovga dela pošljem. LP Tina
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 14:54:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam, da ne boš ponoči šla spat, soncece24.
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 14:55:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ne se ne bomo kregale, ker bomo mele kakega moderatorja - bomo fiši zadolžile, da bo delala mir, pa še polocajko mamo, tko da ni blema :)-
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 14:55:29
|
|
|
|
viv_
|
Mi mamo pa osnovo belo z modrimi in srebrnimi dodatki... No zdej je vse pisano, ker so povsod igrače :)
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 14:56:23
|
|
|
|
Gina
|
A samo igrače, viv? Pri nas leti vse iz predalov!:morje:
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 14:57:40
|
|
|
|
.ču
|
Sej jes drgač tko ne maram:grrr:pakirat,da vam povedat ne morem,če bi se dal bi kr kšga najela,da to namest mene nardi... Zlo pakiram:):)-tle na RR,ja....zdej mam pauzo:kava:
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 14:58:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekoč... ko še ni bilo ene tone igrač, smo mi imeli tudi: a) jedilnico črno in belo b) kuhinjo belo c) dnevno sobo zeleno d) delovno sobo rdečo in belo e) spalnico belo in bež Sedaj pa je vse postalo pisano...:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 14:58:38
|
|
|
|
viv_
|
grem... me je možek pobral pa me pele na kosilo :)- :)-
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 14:59:11
|
|
|
|
soncece24
|
Bom čez dan spala, ponoči pa delala:)- Pikaču, uživaj na :morje:, upam, da boste meli lepo vreme!
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 14:59:13
|
|
|
|
.ču
|
Gina pr nas tud:((šefle,palični,cedila,čevlji,nogavice,kuhle,cajtngi,...ne vem a nej začnem kšne police mal višje montirat:zmeden2:
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 14:59:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsi že greste na morje :((:((:((:((:((:((:((:((:((:(( Sam jaz bom ostala doma:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: Še 2 tedna.
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 15:00:10
|
|
|
|
.ču
|
Hvala,soncece...bomo uživalllllllllllll9nebesa:morje:
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 15:00:34
|
|
|
|
Anonimen
|
No, punce, lepo se imejte... Grem talat spričevala.
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 15:00:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Raho jest tudi. Doma namreč. Bom RR city risala.
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 15:06:53
|
|
|
|
soncece24
|
Pol pa skeniraj pa v album!
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 15:08:32
|
|
|
|
tinatona
|
Jaz pa sploh ne bom šla na morje. :((:((:(( Me je bivša rjatlca full nasmolila. Sem jezna nanjo ko :hudicek::hudicek::hudicek: . LP
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 15:08:53
|
|
|
|
tinatona
|
rjatlca = prjatlca
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 15:16:00
|
|
|
|
Baldi
|
Dan, kakšn diskriminatoren naslov8) Pikaču, a ti tud na morje. A boš kej povedala kam, da nam narediš skomine:) Gina, ti pa že dva tedna pokaš. A vas je za cel avtobus, al kaj:zmeden2:
|
|
|
|
Kaj lepega počnete, punce? 5.7.2005 16:03:43
|
|
|
|
.ču
|
Oj,Baldi ne bit hud,sej raho ni tko misla,ko je naslov pisala:zmeden2:lepo pa da si se oglasu:)... Ja tud mi se odpravlamo,samo ne na tko lep konc k si bil ti s tvojima:love::duda:mater to je blo pa sanjsko:morje:jes tud nazaj ne bi pršla... Mi gremo samo do Novigrada v občinsko otroško letovišče kjer je zmerj fajn,...družba za otroke in za ns ta velke,....če bo koga iz RR pot zanesla v tist konc,nej nas kr pride pogledat:).... Zdej to rajžo za deset dni pa poj avgusta še enkrat:)mam tolk dopusta,da ga lohk mal šenkam... Lp:morje:
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?