Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: drugi otrok - kdaj javiti spremembo 19.2.2010 12:58:23
|
|
|
|
blak
|
Javi čimprej. Mi smo morali napisati samo en dopis in priložiti kopijo rojstnega lista. Kdaj se upošteva pa ne vem, ker sploh še nismo dobili odločbe za znižano plačilo, dopis pa smo priložili nekje v začetku decembra.
|
|
|
|
RE: drugi otrok - kdaj javiti spremembo 19.2.2010 13:37:11
|
|
|
|
zmajči25
|
Pri nas je isto kot pri blak, ko smo dobili roj. list od tamale smo ga skopirali in s spremnim dopisom poslali na občino. Dohodki se potem porazdelijo na več članov in ponavadi res padeš razred nižje za plačilo vrtca. Sicer pa za letos tudi mi še nismo dobili nove odločbe.
|
|
|
|
RE: drugi otrok - kdaj javiti spremembo 19.2.2010 13:45:47
|
|
|
|
lenca1
|
Mi smo nesli v vrtec kar kopijo odpustnice iz porodnišnice (saj rojstni list dobiš kasneje) - oni so potem poslali na občino. Rodila januarja in še čakamo odločbo (še vedno nismo dobili odločbe, za katero smo morali vloge oddati do 15.nov. - to je ena odločba, ki jo čakamo, druga pa bo ta, pri kateri bodo upoštevali še 4. druž.člana).
|
|
|
|
RE: drugi otrok - kdaj javiti spremembo 19.2.2010 15:16:55
|
|
|
|
Natali07
|
V Kranjski občini sem poklicala na Občino osebo, ki ima to čez, takoj ko sem rodila. Ko pa sem dobila rojstni list, ga je partner odnesel na občino. Že pri naslednji položnici je bil nižji razred.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?