|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Škofja Loka - odločbe za vrtec
19.2.2010 11:00:32   
DeVilla
Dragi starši, upam, da imate v rokah odločbo o znižanem plačilu vrtcev, ker na Loškem koncu vsi nismo imeli te sreče. user posted image Imamo pa srečo, da nekaj mamic ne misli mirno požreti kar ji/nam servira občinska oblast in so kost vrgle novinarjem. Rezultat je na spodnji povezavi...

http://www.zurnal24.si/gorenjska/zamujajo-z-odlocbami-160591

Kako vi komentirate zadevo?

Lp, Devilla

Ena in ena je šest... :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Škofja Loka - odločbe za vrtec
19.2.2010 11:21:25   
oka
Podobno je bilo pred dvema letoma. In kar se meni zdi svinjsko pri tem je, da bojo zdaj starši, ki v rokah nimajo odločb plačali če prav razumem bistveno več, kot bi, če bi imeli odločbo. In zakaj? Zato, ker teta, ki bi morala to naredit v roku (tudi mi smo imeli rok za oddajo obrazca) tega ni storila, ker njeni nadrejeni niso naredili reda. In zdaj bojo kaznovani starši, ki so tu najmanj krivi za šalabajzerstvo ene uslužbenke. Fuj.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2010 11:54:05   
ticika
Jaz sem odločbo dobila v ponedeljek, prav tako položnico za januar in so mi obračunali isto ceno kot sem plačevala lani, recimo oktobra ali novembra. Da pa zamujajo z izdajo odločb pa vem že tri leta! Kolikor je Šk. Loka lepa, pa nimam besed za tiste, ki jo vodijo.....
lp

Imam dva prekrasna sončka, ki mi sijeta in polepšata vsak dan.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2010 12:57:34   
TONČI.
Odločbo še čakam.

Kaj mi pomaga poračun.
Bomo plačali polno ceno. In nihče se ne vpraša kje bodo nekateri dobili denar za tist mesec.

< Sporočilo je popravil TONČI. -- 19.2.2010 12:59:21 >

(odgovor članu ticika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2010 13:01:11   
TONČI.
In ja nimam odločbe za oba otroka. Se pravi lahko pričakujem položnico za 100 % 1 starostno obdobje in drugo 100% za drugo starostno obdobje.
In gre cela plača.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2010 13:57:55   
DeVilla
Ne me hecat, nimaš še odločbe za oba otroka, ki ju imaš v vrtcu? Ja madona, to je pa še hujš kot sem mislila... user posted image Kaj pa so ti rekli, ko si urgirala?

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2010 14:55:00   
mojcaziga
Verjetno s svojim odgovorom ne bom nikomur pomagala, ampak ko je še moj hodil v vrtec (zdaj je 2. razred) tudi v MB niso pravočasno pošiljali odločb. Ko sem jih prvo leto klicala, so rekli, da imajo podaljšan rok za izdajo odločb zaradi povečane količine dela. In sem eno odločno dobila konec marca, leto kasneje pa  v začetku marca. No, potem pa sem dobila februarja. V glavenm, vedno po uradnem roku. Pritožbe niso pomagale kaj dosti. Je pa res, da nam v vrtcu niso obračunavali pavšala, ampak smo plačevali obrok kot v prejšnjem letu, naknadno pa je bil opravljen obračun, navzgor ali navzdol.  Prvo leto oz. od septembra do marca pa smo plačevali polovico polne cene.

lp, MOjca

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2010 19:29:25   
Anonimen
če bi prišla položnica s polno ceno, bi vzela prazen obrazec in nakazala le toliko, kot mesec prej. pa naj se še mal zaje***. poračunavat bo v vsakem primeru morala. nisem nora, da bi zaradi ene lene uslužbenke plačevala 100%. user posted image

(odgovor članu mojcaziga)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.2.2010 19:38:00   
x_srečka_x
Ja enako, čakam na odločbo, vlogo oddala pravočasno in dobim zraven položnice, da še ni odločbe in če je ne bo bom plačala polno ceno. Bila sem besna ko ris in takoj šla vprašat na občino kaj za user posted image  se grejo. Pa je začel razlagat da so dobili preko 800 vlog, da zato niso mogl vseh obdelat ... user posted image  Sem vprašala, kaj naj drug mesec če še ne bo odločbe, so pa rekli da bodo še vedno upoštevali staro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.2.2010 21:46:04   
GAJA20
No, jaz sem odločbo dobila danes. V ponedeljek oz. torek (v ponedeljek je bila hči odsotna) pa položnico in dopis. Na položnici je bil znesek enak kot na prejšnjih položnicah (po prejšnji odločbi). Mislim, da je polna cena oz 80% cene le pri drugem otroku, ker drugače to zaračunavajo ministrstvu. Vsaj jaz sem tako razumela.
Me pa poleg odločb bolj jezi to, da nisme dobila prostora v vrtcu za drugo hčerko, ki bi šla v vrtac drug teden. Vsakič drugačni izgovori in pravila.
Pa saj se mi ne da pisat, ampak se jim mal podira sistem ....

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.2.2010 22:03:58   
petra2a

Pa saj se mi ne da pisat, ampak se jim mal podira sistem ....
[/quote]

Tega že davno nimajo...

Nič, eno leno uslužbenko na cesto, pa boste videle, kako hitro bo vse rešeno.

Uf, bi jim dala vetra...

(odgovor članu GAJA20)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.2.2010 20:39:50   
DeVilla
Jutri v ponedeljek bo menda v Žurnalu odgovor občine.. user posted image

(odgovor članu petra2a)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.2.2010 7:20:52   
razigrana
Mi pavšala enostavno nismo plačali. Je pa res, da smo čakali odločbo za drugega otroka, ki je zastonj in bi se potem poračun izvedel pri položnicah za prvega otroka. Ampak je enostavno nisva plačala, in namesto, da bi imela potem 2 meseca zastonj vrtec še za prvega (zaradi poračuna) sva plačala vsak mesec toliko kot prej.
Čakava pa zdej novo odločbo, ker sem se zaposlila in kot kaće jo bova še nekaj časa.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.2.2010 8:37:23   
NEA_TEJA
To se je dogajalo tudi letos v Cerknici .Me je klicala kolegica ,ki je dobila enako obvestilo iz vrtca ,da naj odda obrazec za znižano plačilo vrtca poleg pa položnico višjo za 30€.Seveda ji ni bilo nič jasno ker sem obe vlogi oddala jaz se pravi mojo in njeno skupaj.Ko sem ji zagotovila da je vloga bla 100% oddana je odšla na občino in seveda znorela kaj se grejo in ji je rekla uslužbenka da se je neki zakompliciralo iz strani davčne ker sedaj vse oni sami preverjajo no dobila je novo odločbo v roku parih .
Tko da res nevem kdo user posted image je kriv al uslužbenke na občinah al davčni uradi.

(odgovor članu razigrana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?