Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ponudba - bi privolile? 19.2.2010 23:06:32
|
|
|
|
Rubin.
|
Aja, kaj se teme tiče. Jaz ne bi privolila. Sicer pa mi je rijina hiša všeč, čeprav ni moj stil.
|
|
|
|
RE: Ponudba - bi privolile? 19.2.2010 23:07:23
|
|
|
|
rija
|
O marogica tebe pa že dolgo nisem videla tukaj Mah, te prav pogrešam.... Jaz pa sem tebi fauš za tvoje pice Sve si kvit?
|
|
RE: Ponudba - bi privolile? 20.2.2010 6:37:54
|
|
|
|
TRIŠ
|
Bi
|
|
|
|
RE: Ponudba - bi privolile? 20.2.2010 8:57:08
|
|
|
|
Dashenka
|
NE in tudi tebi odsvetujem - iz lastnih izkušenj . Moji starši so posodili oz oddali naše popolnoma novo stanovanje za snemanje enega filma pred cca 30 leti in se zadeva ni izkazala za prav posrečeno. Po odhodu smo namreč morali ne le prebarvat, pač pa tudi zamenjat kompletno ves parket, dva podboja vrat, ki sta bila "odbita",.... Pod črto smo bili seveda na konkretni izgubi, tako, da če ti ni čisto vseeno, kakšno hišo bo snemalska ekipa zapustila za sabo, ti svetujem da ponudbo odkloniš.
|
|
|
|
RE: Ponudba - bi privolile? 20.2.2010 10:23:17
|
|
|
|
tajtaja
|
Evo, še jaz. Za primeren honorar bi tudi jaz posodila hišo za snemanje reklame. Zakaj? Ker sem na svoj -najin izdelek zelo ponosna. Predvsem zato, ker sem spesnila (notranjo opremo-ambient) brez pomoči kakega strokovnjaka za te reči in mi je še vsak obiskovalec do zdaj dejal, da sem popolnoma zgrešila poklic. Večje pohvale ne rabim. In zato bi z ponosom postavila te detalje na ogled. V končni fazi pa res noben v reklami ne bo vedel, čigava je hiša.Tako da rija, le daj, nič ne oklevaj! Taka priložnost(da ti tudi plačajo) se ponudi enkrat v življenju. Ker tisto v katalogu ti sigurno niso plačali, če te niti vprašali niso.
|
|
RE: Ponudba - bi privolile? 20.2.2010 21:32:51
|
|
|
|
JB
|
Če ne bi potrebovala denarja ki bi mi ga punujali za reklamo definitivno ne bi pustila.
|
|
|
|
RE: Ponudba - bi privolile? 20.2.2010 21:55:39
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
js bi pustila oz bi bila polaskana :) ampak bi pa definitivno dala v pogodobbo poleg plačila še povrnitev stroškov nastalih ob morebitnih poškodbah. pa magar da se prostor pred tem poslika, da imaš kak dokaz če bodo kako razdejanje pustil za sabo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?