Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Shranjevanje mlečnih zobk... 19.2.2010 16:03:34
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: anitaz IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa zdej na splošno govorim... sploh ne kapiram zakaj bi zobe nekdo shranjeval kot bi shranjeval nohte, ki si jih postrigel, lase ki so odpadli, dlake ki si jih pobril, trepalnice... zakaj bi to sploh bil kakršen koli spomin. sej vemo, da je otrok zobe imel, ampak zakaj bi ga veselilo gledat nekoč svoje zobke, ko odraste oziroma kak spomin bi to sploh lahko bil? Poglej uvodni post in klikni link. Gre za shranjevanje matičnic celic iz zob. Me smo malo zašle iz teme, ker je kerensa napisala da vse zobe hrani Hope2-najlepša hvala....edina, ki zna brati Soimenjakinja, ne žali mojih možganskih kapacitet, tudi jaz sem zaštekala, ampak te škatlice mi ne gredo iz glave, zato sem to napisala... če še jaz povem, da sem anita, kaj je to pol že kičasto? Kaj češ, prav kiči kič smo!!! Pa tudi vse štekamo ali ne...?
|
|
|
|
RE: Shranjevanje mlečnih zobk... 19.2.2010 16:35:49
|
|
|
|
mika
|
kOLK pa stane shranjevanje ? Na linku ne najdem
|
|
|
|
RE: Shranjevanje mlečnih zobk... 19.2.2010 17:04:16
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Imam shranjene vse mlečne zobe od Pubertetnika in tudi tole reč poznam oz. sem o njej že brala, ampak cena mi pa niti pod razno ni všeč. to ti nič ne pomaga, ker se morajo celice shranit v 48 urah, potem več niso uporabne Saj jih nimam shranjene z namenom pridobivanja matičnih celic. Samo za spomin so. IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita sem pa videla zadnjič v Mohorjeni aki dZS, se ne spomnim, da se kupi taka lična škatlica za mlečne zobde, jih notri vstavljaš kot nakit ... Simpatično. Hvala za idejo. IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Me smo malo zašle iz teme, ker je kerensa napisala da vse zobe hrani A zdaj sem pa jaz kriva, da ste ve zašle? Da imam pa sindrom hrčkarjenja, sem pa tudi že nekajkrat napisala. Kaj vas pa briga, kaj vse jaz šparam za spomin ali pa za "čez 7 let prav pride"? Glede na to, da nisem zavarovana, bom pa mogoče lahko čez 40 let naredila zastonj protezo - samo malo UHU-ja dodam, pa bo.
|
|
|
|
RE: Shranjevanje mlečnih zobk... 19.2.2010 17:12:16
|
|
|
|
Freycha
|
ma ni šans..... zdej bom pa odpadle dele telesa zbirala kaj pa vem, meni je to malo
|
|
|
|
RE: Shranjevanje mlečnih zobk... 19.2.2010 17:22:41
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha ma ni šans..... zdej bom pa odpadle dele telesa zbirala Dobro se sliši tole...
|
|
|
|
RE: Shranjevanje mlečnih zobk... 19.2.2010 18:25:32
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha ma ni šans..... zdej bom pa odpadle dele telesa zbirala
|
|
[Brisano sporočilo] 20.2.2010 23:53:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?