|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 10:47:38   
willma
Naši sosedi po principu TRESK BUM!!!!!!!
AAAAAAAaaaaaaaaaaaa
:((:grrr:
In potem je še tu en BMW frajer, ki vsakič trobi na dvorišču, pa naglušni tip, ko se po mobitelu pogovarja (beri dere), točno pod oknom od otroške sobe,...

Zmešalo se mi bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 10:49:20   
Anonimen
Vržo nanj vrečko v vodo notri. A sosedi imajo pa bunko namesto kljuke? Taki ponavadi potem butajo.

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 10:50:29   
Anja
Tako po principu BUM tresk jih je zapiral moj partner :)

Pa sem se eni dve leti drla za njim: pa kaj si v stali? a ste meli doma zavese?

Zdaj jih zapira neslisno, sploh tista na avtu :bravo:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 10:55:18   
Blink1
He he Willma...pa še festival???? Ni vam lahko:zmeden:

Mi načeloma ne treskamo, ker se tako vrata uničujejo...pa ne moremo vsake tolko kupit novih. Enako ne hupamo, ker je pri nas več malih bebik, pa nikoli ne veš katera kdaj spi.

Mobitel??? kaj je to:)-

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 10:55:49   
Joe
Bogi dečko!

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 10:56:43   
Blink1
Joe...a naglušni?;)

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 10:58:57   
Joe
Ne, ne, tisti za zavesami!!

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 10:59:57   
Anonimen
Ha, ha, ha.

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 11:00:49   
Blink1
;);)

Willma...nabavit aparat za motenje signala...sosedom kupit gumo za na vrata...

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 11:03:17   
Joe
Hja, Splišni, izkušnje so me naučile! :ups:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 11:05:24   
willma
Nina.....komaj, da za sebe skrbim, zdaj pa naj še za sosede:zmeden::)-:)-

evo in jim je spet uspelo....Žan se je zbudil:((

:grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 11:05:56   
Anonimen
Ne, saj meni je res ful smešna izjava, samo nimam smajlijev za uporabljat. Nimam kukijev. Res so ene žene hude sorte.

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 11:06:57   
Anonimen
Wilma, daj jim kakšen listek s prijazno vsebino za vrata zatakni. V zvezi s tem, da se otrok zbudi.

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 11:10:41   
willma
Splišni, nevem več v katerem jeziku jim naj to povem.
Pa sem probala na lep način, na glasen način, na pismen način,...
Zgleda bom res morala s kakšnim drugim jezikom probat.

:bravo::bravo::bravo: uspelo mi je Žana nazaj uspavat:love:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 11:11:46   
Jančika_
En čas sem se spraševala, zakaj se je moj otrok zbujal točno ob šestih - danes, ko sem bila ta čas budna, sem pogruntala - tazgornji vstanejo in to naredijo tako na glas, da je kar hudo. Sicer so zelo vredu, ampak zjutraj...:zmeden:.

Loputanje z vrati, nenamazani podboji, ki škripajo 100 na uro - na srečo to traja samo nekaj minut. Zgleda, da se je mali navadil, ker se ne zbuja več.

Druga zgodba pa je moja babica, ki vrata od avta tako zaloputne, da malega na drugi strani ven vrže. Noro. Pa nič se ji ne da dopovedat. Se pozna, da sta 20 let imela stoenko:zmeden2:.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 11:13:45   
Anonimen
Jančika, mene je tudi pred časem zanimalo, zakaj se Tibor vedno zbudi ob 6.45. no, zdaj je minilo, karkoli je že bilo.

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 11:13:59   
barbaw
Ko dobiš bebiko upaš, da se navadi na nekaj hrupa, ampak treskanje je pa malo hudo. Eni pač ne znajo lepo zapirat vrat in se lahko celo življenje dereš za njimi. Če bi to kdo delal od domačih, bi lahko vrata snela (preizkušeno in deluje), tako pa lahko lepo prosiš, ampak glede na to kakšna je večina ljudi dvomim. da kakšna prijazna beseda zaleže. Probaš pa lahko.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 11:21:51   
lex
Kaj pa če jih prosiš, da ti pridejo malega nazaj uspavat, ko so ga gor zbudili? :)-:)-:)-

Moj tast je tud zjutraj ob 5.30 noge s postle vrgu, glih nad mojo glavo, pa sma mu lepo povedala, da se full sliši in tako je odnehal - da se ja ne bi tamali zbudil:)

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 11:25:00   
Žirafca Helena1
To še ni nič ker to delajo sosedje. Pri meni pa to delata dedek in babica in se na glas kregata in kaj jaz vem še . Enkrat je okol sedmih zjutraj žebelj nabijal glih pod Tevževo posteljico. Je mo kr v gatah dol letel ga nazjat.
:miska:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 11:30:42   
kalimero
Wellcome to the club. Pri nas imajo od šestih stanovalcev štirje "zavese". O dretju pod oknom pa rajši ne bi.:hudicek::hudicek:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 11:36:02   
mala maja
midva z možekom sva prava zmaja kar se tiče ropota pa hupanja okoli hiše.JAz ga sploh ne prenesem.

No vrata sem pa kdaj počijo-v jezi sam drugače jih pa zapiramo lepo edno ena vrata so na vikendu ki se ne dajo drugače zapret in takrat je v trenutku cela bajta pokonc:)-:)-

JA kar se tiče tipa z mobitelom. LAvor vode na glavo-sej ne bo vedel od kod je priletel. Kar se tiče frajerja z BMW jem pa ga lepo pošteno zaparkirajta če mata možnost in pol mu povejta vse kar mu gre.
Moj je od njegove sestrične sina tako ustavu k se je z motorjem fural pa gas dajal pod otroško sobao da ej zapeljal avto na cesto in hotel da pride ati po motor.
Sedaj pa imamo mir pred vsem.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 13:19:12   
puncica
najbolj je zanimiv moj brat pride domov, zaloputne vrata in zaklene to avtomatsko :)- Jst pa kokr kdaj večinoma pa tud treskam:ups:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 13:26:56   
Gina
Jaz pa sploh ne opazim, če kdo kaj bolj glasno dela. Se ne spomnim, da bi se kdaj jezila zato, ker je kdo od sosedov zaloputnil ali hodil bolj na glas, ali se pred oknom na glas po mobiju pogovarjal. Najbrž je to zato, ker smo pri nas lahko vedno vse na glas počeli, kar nam je pasalo že kot majhni, nihče ni tulil za nami, da moramo biti tiho. Kok je blo fajn!:)-:)-

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 14:34:56   
mehurčica
Naši sosedje tudi loputajo z vrati. Sicer nas ne moti, ampak mi ni jasno zakaj, če pa je na vratih kljuka.:zmeden2:
In mlajša teta iz tega stanovanja se vedno dere na njihovo psičko, ki pa seveda potem še bolj laja.:zmeden:Takrat se včasih vsi zbudimo.:grrr:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   kako zapirate vrata?
5.7.2005 14:47:21   
willma
Hja, nevem, jaz očitno sploh nisem tolerantna ali normalna, ker želim v svojem domu mir in tišino, ko gre vsaj en od nas počivat:zmeden:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Nik, Nick, Nicholas?
Jaka RR

Všeč mi je ime Nicholas, a se mi zdi, da ne paše v naše okolje. Kaj vi mislite?

Nik (58%)

Nick (4%)

Nicholas (6%)

Nobeno mi ni všeč (32%)

Število vseh glasov: 416

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!