salcka -> RE: Že vnaprej hvala za odgovore...!!!! (19.2.2010 14:31:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: salcka sicer pa - umij se enkrat s takim trdim milom in boš videla, kako izsuši kožo... sploh pa namili samo ritko spodaj in pod pazduho. kr slabo mi je bilo, ko je patronažna kopala mojo malo in jo je najprej celo namilila. jaz jo kopam vsak dan in zdaj ko je večja, še vedno uporabljam čisto vodo in weledino kopel. A si se ti slučajno probala namiliti z weledinim trdim milom za dojenčka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Ne govori če ne poznaš. Otroško trdo milo (naravno, naravne sestavine) ti prav nič ne potegnejo skupaj kožo, kot naprimer kupljena trda mila za odrasle (polna kemijskih sestavin). Tudi dišijo čisto drugače. Če pa si probala, pa tudi ne vem o čem ti to, ker ne pri nas, ne pri drugih, ki jih poznam, nimamo takih težav Do 1 leta smo uporabljali weledino trdi milo iz ognjiča (1-2x na teden). Po 1 letu pa weledino tekoče milo (rabimo večkrat na teden, ker je tudi bolj svinjski). S trdim milom sem mu umila tudi laske. Ne kompliciraj, vseeno katero kupiš, le čimbolj naravno naj bo. Če mu katero ne paše, kupiš drugo ja, ok. weleda je čisto nekaj drugega kot pa otroška mila, ki jih prodajajo po drogerijah in v raznih baby centrih. jaz sem weledo itak izpostavila. in - vem, kaj govorim. weleda, mustela,... so druga kategorija.
|
|
|
|