leo**tia -> zakaj ne inhalator (18.2.2010 17:23:13)
|
ko smo bili v bolnici sem vprašal 3zdravnike če bi bilo dobro da kupimo kak inhalator glede na to da smo imeli kao bronhitis,mala je imela 3postavljene diagnoze-BRONHITIS ne vem kakšni,dobila j berudoal pumpico,ATIPIČNO PLJUĆNICO in LARINGITIS nobeno ni 100 % potrjeno.in so mi strogo odsvetovali inhalator,nbaje zato ker za nekaj časa lahko zaviraš bronhitise in ni dobro za dihalne poti,mi je rekla naj pustim naj otrok živi brez inhalacij in tudi sesalca za nos-aspirator[sm=smiley13.gif]danes smo bili pri zdravnici vse vredu,pa tud ona pravi da mora vse iti po naravni poti tudi čiščenje noska,kašelj,samo fiziološko naj spuščam..eni pa full hvalijo inhalatorje,no nam je to zdaj prvič bilo da smo pristali na kisiku,in baje se lahko ponovi,to je nek virus,pa sem še vprašala kako lahko lih tega enakega dobi da se lahko to ponovi,odgovora ni imela,zdaj pa ne vem kaj naj pričakujem če sploh ne vem kaj je mala prebolela,v 2dni je bila zdrava.po moje se pljučnica ne preboli tako hitro,ali pač?????pa še eno vprašanje-KAKO NAJ SPRAVIM SLUZ iz grla???
|
|
|
|