Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Če pričakuješ neonesnaženo okolje in to v Ljubljani... Seveda ga ne more. Poleg takih gnusob kot si ti, že ne. Takšnih "gnusob" je v LJ (in tudi povsod drugje) toooliko, da... IZVIRNO SPOROČILO: oka Že, že, da je drek razgradljiv. Ampak a se razgradi v trenutku, ko pade iz pasje riti? Ne. Pa saj to veš. p.s. drugače mi je pa po drugi strani všeč to, da priznaš, da ne pobiraš pasjih drekov in se vsaj kar se tega tiče ne sprenevedaš. Iskreno povedano - zanalašč sem se vključila v to debato. Ker me je spomnila na debato izpred nekaj let (če bi se mi dalo, bi jo poiskala nekje na "Naš vsakdan", pa se mi ne da - aja, saj vidim, da jo je že Baguska našla ) in ker sem bila že takrat ena redkih, ki sem to priznala (zagotovo pa sem bila najbolj napadena). In ker so se v teh letih "čveke" na RR nekoliko zamenjale, me je zanimalo, če bo še vedno ogenj v strehi zaradi... dreka. Pa vidim, da je še. Bentiš, če bi se ljudje še s čim drugim tako zelo obremenjevali, kakor s pasjim drekom na neki zelenici, na katero sploh ne bodo nikoli stopili... pa saj bi bili v raju, no! IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A ne veš, da zdaj delajo take pse z razgradljivimi iztrebki? Od Karnise je tak in moj tudi. IZVIRNO SPOROČILO: blazka Ej, Kerensa, me zanima, če bi imela še vedno tako mnenje o sranju psov na tisto vašo zelenico, če bi še jest moje tri otroke začela tja vozit, da bi se podelali vsakič, ko jih prime. Trije otroci, trikrat do štirikrat na dan, vsak dan.... Kok bi ti bilo pa pol vseeno? Mater ste eni zaplankani. Če ni pred vašim vhodom, je čist kul, itak je na zelenici, kamor ne stopiš . Sej zato pa mamo tak povsod!!! Glede na to, da po tisti zelenici ne hodim in tudi v prihodnosti nimam namena... mi je čisto vseeno, kdo tam serje, psi ali ljudje. Če bi pa iz kakšnega čudnega vzroka že morala iti tja, bi si pa obula gumijaste škornje. Saj tudi ven ne maram hoditi, ko pada dež, ampak če pa že moram, pa vzamem dežnik. Sorry, ampak RES tako mislim.
|