pravljica -> mali oglasi-izmenjava stvari in denarja (6.7.2005 13:35:31)
|
marta, prej razmisli kje se bol splača...pošta se mi zdi ful draga...door to door npr je cenejši v tem pogledu je pa res, da na pošti stvari počakajo 15 dni (tako tisto kar pošlješ, kot potem tebe denar) in greš dvignit ko imaš čas...dostavljalci pa mislim da 2x prinesejo potem pa vrnejo...imajo pa tel št tako da tudi ni takšnega problema...aja, pošiljke tudi ne pridejo takoj naslednji dan, tako kot pri pošti, lahko traja nekaj dni (ampak več kot 10 pa tudi ne) pri pošti imaš cenik na netu: http://www.posta.si/Namizje.aspx?tabid=95 si lahko sama doma stehtaš in zračunaš (mene je edino šokiralo, ko je bila poštnina že plačana, meni, ki sem stvari dvignila, so pa še zaračunali nekih 250 sit kaj jaz vem česa :zmeden: tako da še to štej zraven)...zapakiraš lahko v enobarvno škatlo ali zaviješ v enobarvni papir, izpolniš 2 listka (rumeno nakaznico in za priporočeno) pri door to door pa pride z odkupnino do 5 kg okoli 1100 sit in stvari lahko daš v navadno vrečko, aja pa nikamor ti ni treba hodit :) sem zakomplicirala, ampak upam da ti bo kaj pomagalo...jaz imam samo dobre izkušnje s takšnim kupovanjem in prodajanjem...mi bol odgovarja, kot da hodim k nekomu na dom in obratno
|
|
|
|